Ресторан на Сираї. Пхукет. Лобстер Сашімі.

Ми зазвичай йдемо в ресторани «Мат» і не цікаві писати про них – як яловичина не варена, і все ще виглядає як смажене м’ясо.
І ось ми часто пішли на рибне місце в Раваї, про яку я не можу затримувати і розповісти.

Це рибний ринок, де місцеві жителі торгують своїм ловом. Ми повинні бути свіжими, але ми знаємо його. Я вже писав про ринок, тому я буду їхати прямо в ресторан.

Перед полицями відпочивають, в яких ви будете готувати все, що ви просто купили на ринку:

17 зображень + текст. Джерело

Кращий ресторан GYPSY @Rawai B.B.Q:

Відпочинок в Тайсі, і вони трохи недбалі, і цей ресторан належить Сінгапуру, пану Інді:

р.

Він контролює якість, блоги в Інтернеті, і навіть потрапив в рейтинг на штаті Tripadviser, займає вже почесне місце від 70 ресторанів в м. Сираї. У будь-якому випадку він намагається сказати щось.

Всередині все нескладно, без дрилі, але нам не потрібно їх:

Наступний стіл вже їсти:

р.

Ми подаємо пляшки білого вина в відрі. Ми тут їсти морепродукти, але як можна їсти його без білого вина?

Indy - сказав він вибрати меню в цей час. Намагайтеся здивувати нас чимось. Я люблю сюрприз!

До першого шроту вона розповіла мені, що всі їсти лобстер неправильно. Як ми зазвичай варимо? Право, барбекю. І це все неправильно, тому що лобстер є настільки свіжими, живо, красивими, чому зіпсувати його приготуванням?

, Україна

Інди сказали, що краще не варити його будь-яким способом, але їсти сашімі з нього, тобто відразу живий. Я натискав пальці, і вони приніс нам це:

лобстер, хоча відокремився від власного хвоста, все ж жив, перемістивши його лапи і вуса.
Вдиха запропонувала їсти швидше, тому що краще їсти його, поки вона не тримає рух.

Ну, ми робили. Першим було вдягання до лобстера в хвостик з виделкою, здавалося, що він шукав у нас з матовим проповідом, але через хвилину пропущено обмеження. М'ясо лобстера було дуже смачним, свіжим і запахом, як море:

Через десять хвилин лобстер шоок всі свої кінцівки і заморожують, які натяжують. Насолодіться тим, щоб зробити ще один суп. Кожен підтримав ідею, і після декількох хвилин насолоджуючись неймовірно смачним том-юмом від голови лобстера. В цей час відварився.

Потім ми смакували різні інші страви, в тому числі і з морепродуктами з шматочками ананаса, які подаються в ній:

(Рівне)

Вди зберігають, що ми все залили, досить і чистими пластинами. Нерідко він сам доданий гостям:

Тоді приніс нам соду з живою кіркою з акваріума. Я не знаю, як це буде російською мовою, вони виглядають так:

Українська

На кухні вирізати і відразу покласти вершкове масло з зеленню:

Дуже смачно, що я їсти їх майже з оболонками. Жак ) Але він відсмоктував все з нього, він був настільки смачним і соковитим:

Потім з'явився рибний комбайн, також неймовірно смачний попарений зеленню, імбиром і спеціями. Я ніколи не думав, що риба може бути краще, ніж риба на вугілля, але це робить. Я просто не знаю, як його приготувати.

Тоді Indy сказав, що він хотів подарувати нам ще один сюрприз і подавати нам російську рибну страву. Вони готують його вперше і хочуть бачити, якщо вони робили це прямо. Ми, звичайно, потурбували.

Ця страва була як тала. Знову з акваріума витягують дві сині рибки, відразу ж вони були прогулені, все м'ясо було акуратно вирізати з боків і знову викласти красиво на скелеті. Потім засолити і поперчити великим меленим перцем. Це виглядає так:

р.

Подавати це горілкою з патрону і натерти лоб. О, це не дивно задоволення!

Екстрим.
Сама тала виготовлена з риби морозива, і я розповім про неї Інди, але в такому вигляді її розкачати в горілку:

Сім'я ніч вирушила добре. В цей час ми раптом відкрили нові способи їсти морепродукти. Тепер я розумію, чому азіати намагаються їсти їх свіжими, і навіть живими – це неймовірно свіжі і смачні!

В цілому, цей ресторан і це місце є одним з тих, які, як кажуть, повинні відвідати, будучи в Пхукеті. Тому, якщо Ви шукаєте оригінальне місце, де компанія може спробувати всілякі свіжі морепродукти - обов'язково відвідайте «Гіпсії». Ну, ви дійсно не пошкодуєте його.

18888918

Джерело: