Безкоштовно Gillette - краще для коня

Це не Gillette Fusion Proglide Power, оскільки я не збираюся говорити про переваги та недоліки (крім ціни).
Мета цього повідомлення: Не слідувати за моїми кроками.
Після того, як читати коментарі на ЯП, я зустрів фразу про те, як один форум, будучи «розумним», придбаний через Інтернет леза для машини Jillet razor за 400 рублів за 8 леза. Ось де я мав бажання повторити цей подвиг, адже в магазині вони коштують 1,5-1.7 тис. рублів.
Я підійшов до "бухгалтерського майданчика", знайшов підходящу рекламу (ціна 400, шт. - 8, все право) і, щоб говорити, зробив тестову покупку.

7 зображень.

Той факт, що це підробка стала чіткою після повороту на машині (який не знає – Power Machine може вібрувати). Нативні леза не роблять звуків на всіх, і підробки ... Кожна леза rang, просто трахаються. Якість гойдалки ... яка якість ми можемо говорити про?
Отже, відмінності, які я знайшов між новим "неоригіналом" і сім'єю.
1) Кут леза. Якщо його родичі мають близько 30 грам, то «тех» має 45 грам.

2) На оригінальній голові на боці є невеликі смуги, на «за» вони не є.

3) Галетець напис. На оригінальному в середині, в більш гладкому шрифті, товщина ліній однакова. Дивись для себе ( листи "тримати", плавати в товщі і нахилі)

(4) Мікрощітка. У оригіналі це м'який матеріал, з достатньою висотою, на «техніці» це шам (Я думаю, що з фото він може бути зрозумілий)

712450 р.

(5) Ножі в одній площині, добре, це тільки оригінальні. Кожна леза розташована своїми силами (фото показує, як 2-й, 4-й і п'ятий в одній площині блиск, а 1-й і третій в іншому). Також звертайте увагу на те, як «злимати» абсолютно нові леза.

(6) Але оригінальний (який вже старий і був практично викинутий) в одному (приблизно всі п'ять синхронно).

Додано до [mergetime]1384251612[/mergetime]
Це його. Успіхів покупка.
Не скстаріли для фотографій - тому що це не так легко зробити картину на мобільний телефон.

Джерело: