Як я допоміг другу в грязі, і знайшов другий

2 роки тому, просто в листопаді він був... Мій друг Tolya купив себе Pagerik... Ну, пройшовши 3-4 тижні на JYPE і не маючи набридливого йому навіть один раз - здається, що ви Omnipotent.
І так, один вечір, Толя з дружиною, як модно одягнена - нові джинси, взуття красиві, світло, його дружина замші чоботи ... Толі вирішив перехрестити поле біля будинку... Він просто отримав досить холодний ...

Фото буде близько 10, можливо менша.

Всі, 10.11.11 o'clock at 10 p.m., ви отримаєте дзвінок.
- Stason, Гей, слухайте, є хтось на ваш джип навколо тут?
- Я, як мало?
- Ну, він сидів на мостиках ... )

З тих пір не було друзів на СУВс, я піднявся на форумі нашого району - Приморський в С-ПБ. Він шунув, говорячи так і так – другу потрібно допомогти. Він готовий кинути трохи грошей, якщо що-небудь.
Повідомлень, як це (quote)
"Нехай топег перетвориться в мантерську конструктиву не варто купувати автомобіль"

«Так, до речі. стібки не застрягають в будь-яку точку )

«Якщо я не продаю свою мигею третини з пружинами з дизельного двигуна, я б витягнути свій меркандізман, але тепер на чотири дизеля, і вона не в стані відірвати асфальт»

«Для майбутнього:
Pakhero/Montera/Shogun є типовим гербілем, спеціально розробленим для руху на сипучих грунтах, "відповідайте Nissan з його патрульним в Дакарі".
Його вага і тягова проникність несумісні з вологими і луцькими ґрунтами. ?
І ось ми йдемо.

«Якщо мені потрібно більше і він готовий, якщо я отримую автомобіль брудним для оплати мийки, я готовий». . ?
Я вирішив, незважаючи на те, що вранці йти до роботи, що я просто почав працювати, перші тижні були мої роботи там, що я також повинен допомогти піти. А мудрий чоловік, я взяв гумові черевики, покласти на старі джинси, стару куртку і потопити на зустрічі з незнайомим користувачем під псевдонімом ADRENALiN.
Я зустрів хлопця з дівчиною, на чистому білому шиї ... і ми пішли до мого друга.

Габаритний зображення

Продовжити проведення заходів
Ми поїхали в це поле, де, розбитий через скоринки замороженої стружки, паджеро другу спокушали ... кожен зустрівся, почав спробувати витягнути.
Ні. Пасерик сидить на мостів, маса сосни і якість грунту недостатньо перемістити її з його місця ... почав копати ...
Я був дуже дивний - тому що Adrenaline - Міша його ім'я - з дівчиною - прийшов, щоб допомогти в ніч - не знайомих людей. Дуб, гр. В той час як ми копали, його подруга Ася допомогла нам – прогулялися і поклонилися ліхтарі.
Переповнений ... немає способу. До джек не є варіантом - колеса рухається дуже великий, немає достатньо джек, немає джек ...
А потім, пробиваючи через кущі і очеретів всіляких сортів, засліплених фарами в темних, з'являються Гранд Черроки ... степен, але можна побачити, що боротьба)
Людина виходить звідти - Він, каже, що я піти працювати тут кожен день, і в цілому - Я прочитав форум, я дивлю вікно - і дійсно сидіти ) Я думаю, що я буду допомогти ... після цих слів він висадив його Черке майже мертвий )
У наступні 2 години ми працювали різні варіанти - Чероке сосни, Чероке - сосни, періодично спробували витягти бджільництво ... немає способу. Комрад (Totsamy, я не згадую своє ім'я) залишив нам 3-4 ранку, він був їздом з Петрозаводськ в цей день, втомився від...
Тут (Якість Ge, оператори були неадекватними) є парою відео з цієї ночі.
www.youtube.com/watch? v=04ксELc7a7mM
www.youtube.com/watch?v=g5FI35XB_xQ
Emm зрозумілий, що я не знаю, як безпосередньо затопити відео YouTube Вибачте мене. Misha і Asya шукали трактора.

На шляху я запитав – Міша, як ви вписали в це взагалі, це все океї, все ж холодно, пізно, брудно – до чого я отримав дивну відповідь – Stas, ми зараз молодий і може входити в ці речі ) Я сказав, що це було цікаво бачити – хто піклується про другу, добре, я думаю, люди хороші, нам потрібно допомогти ...

Ми шукали трактора в ніч на довгий час і без особливих успіхів за годину, ймовірно ... і тут. Коли ми були на нашому шляху назад... Білорусь... О, як ми щасливі, слова не можуть передати. Я хочу спати, немає солярій, і я не тут, щоб допомогти. Ми поїхали в поле ... і він ... ... поламали залишилися 2 кабелі миттєво ... Ви чортів... Брук на шиї, купили 4! кабель.
Підігніть до кожного приманки для очей 2 кабелі. Єджіє. Білорусь почала поступово мийитися в ча...
Epicfail просто... людина з словами
Отримати ебать з тут, поки я можу отримати з тут!
Заспокійливий на відстані...
Pajero за рахунок трактора троянда всього на 2 сантиметри.
Так закінчився наш перший день (і ніч) у полі.

Зібрав дружину Толіка додому, і він залишився гаслом в машині, щоб дивитися – охороняти.
На другий день я був вже (алас) на роботі, але слідував за подіями завдяки форуму та телефону.
Тут люди розмістили фотографії з вікон, хтось прийшов з гарячим чаєм і сендвічами, хтось спробував приїхати туди для барбекю.
Другий день був більш перспективним, короткий.
Склад учасників другого дня на замовлення...
Сидіння в грязьовій стор... За ним сидить Nissan патруль ... за ним сидить Черке. Ось приманка навколо кола )
Трактор на будівельному майданчику поблизу опудала, другий пробухнув вчора і не можна знайти на всіх. Кожен чекав на перший тракторний драйвер.
Як результат, після кількох годин навчання, і за допомогою одного з учасників форуму, було знайдено динамічний трос, і він пішов, як в казці – дідусь за бекап, бабуся для діда.

В короткий час кицька врятувала всіх )

докладніше.

Він прийшов з собакою на другий день, а швидше, з собаками.

Додано до [mergetime]1384264936[/mergetime]

І все було разом, крім поля.

Скульптура свята

При евакуаційних роботах виникали деякі поломки.
На Черке Я пам'ятаю навіть вночі, коли ми виштовхували руки. Що було досить добре, я розповім вам. й

Натюрморт

р.

Просто трохи більше...

Побачимо, що вертоліт був тягнутий.

Додано до [mergetime]1384265296[/mergetime]
А у вихідні Толя зібралися всі в пивному ресторані, і ми всі великі і гучні компанії, які чудово засвоюються. А з Міша і Азія, ми зараз маємо дуже міцні відносини, які я можу сміливо назвати вже дружніми, ніж дружніми.
Не знаю багато людей, які б хотіли б допомогти незнайомцям цю ніч ) Я ще дуже вдячний Толіку, що він застряг, і дав нам всю можливість зустріти Мишу і Асю )

Не боятися допомогти іншим людям, навіть не знайомим, не боятися вийти з комфортного крісла, виходити з автомобіля, який знає, наскільки добре може статися.

По дорозі, через тиждень, після читання про наші пригоди, хлопець пішов там на лофа ... але це ще одна історія ;

Я прикріплюю кілька відео і фото - шкода, хтось взяв фото на шматочок газону, хтось на тросах.
й

Додано до [mergetime]1384265343[/mergetime]
Oops, forgot to add - Я всі, закінчився, ви можете чистити мій перший пост на Япа )

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное