Медведєв в лікарні

Оригінал прийнятий з vernost в Медведєві в лікарні
8 листопада Медведєв відвідав Московську лікарню No 67. Офіційні новини про це питання легко Google, і як це дійсно сталося, я сказав мій однокласник, який працює там.

Всі три дні до відвідування. Загальна розмова, лікарня No 67 - швидкої допомоги. Але 6 листопада припинилося прийом хворих. Паралельно вони почали випускати всіх, хто може обійтися без постійного ІV та штучного дихання. Ті, хто залишився на вентиляторі, переписані паспортні дані. Паспортні дані також скопіювали з усіх працівників лікарні. У коридорах, разом з яким Медведєв був змушений пройти швидко підстрижені пластиковими панелями, а новий лінолеум розкочував. Лікарі заборонили залишити відділи, деякі перевірені люди привозили додатково. У той момент, коли Медведєв ходив через госпіталь, вхід до екстреної кімнати був відомий не звичайними швидкопсисними альтанки, але прохолодними реанімобілами (фото також легко Googled), нібито доставляючи пацієнтів.

Так, як тільки Медведєв пішов з лікарні, накладні пластикові панелі і лінолеум в коридорах були відразу видалені і відійшли.

ЧИ. Я прочитав коментарі на ніч і хочу додати наступний висновок. Це не приступне шоу на землі. Будь ласка, не поговоріть про с. Потемкін. Село Потемкін стане косметичним ремонтом, який залишиться і обслуговує людей одночасно. Відразу відбулось вистава, вистава, телевізійний серіал. Знімаємо і розгортаємо декорацію, відібрали відео, після чого сцену згорнулися і знімали. Це робиться центрально, згідно з добре встановленою схемою, яка використовується там, де міністр або президент встановлює стопу. А персонал лікарні тут є такою ж травмованою особою, а також передчасно виділяється хворим або знебоченим глядачам.

Багато коментаторів, які не турбують про те, що Медведєв і Путін зазнають, вони не знають правду. Ніхто не обманює їх. Так само, як ніхто не обманює Іван Охлобицин, наприклад. Навпаки всі знають свою роль.

Джерело: