337
Листи щастя
Пост про всі відомі «Діти дивності», які обговорювалися більше одного разу в Інтернеті! Але, на жаль, ці листи часто захоплюються людьми пенсійного віку, які вважають інтернетом, щоб бути суперечкою. Про мій бабуся.
У одній з російських газет була реклама, як «Оцінити імена 5 птахів першим і останню літеру» і викликати номер 8------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Будь-який, хто має такі листи, будь ласка, поставте їх тут, і я можу показати її, що вона не єдина.
18 зображень + текст
Ось форму!
Поставте наклейки на
четвертий
р.
Каталог
6 хв
сьомий
8 хв
Ніна
р.
десятий (пов'язує всі підписи та марки шт)
Хіти сезону, хоча!
325180р.
Ось хіти.
13 зображень
Джерело:
У одній з російських газет була реклама, як «Оцінити імена 5 птахів першим і останню літеру» і викликати номер 8------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Будь-який, хто має такі листи, будь ласка, поставте їх тут, і я можу показати її, що вона не єдина.
18 зображень + текст
Ось форму!
Поставте наклейки на
четвертий
р.
Каталог
6 хв
сьомий
8 хв
Ніна
р.
десятий (пов'язує всі підписи та марки шт)
Хіти сезону, хоча!
325180р.
Ось хіти.
13 зображень
Джерело: