Корисний ДК в Суходолську

На стіні місцевих портретів постійного струму великих музикантів ХХ ст. мешканець Суходського розпису

Святослав Вакарчук, Андрій Макаревич, Володимир Висоцький, Михайло Горшенєв, Віктор Цой, Юрій Шевчук, Михайло Джексон, Павло Макартні, Боб Марлі, Емінем, Елвіс Преслі та Курт Кобайн – всі ці музичні тадоли мільйонів тепер «живі» в місті Суходолськ. На стіні місцевого ДК ім. Олега Кошевого.
Автор малюнків – мешканець міста Ігор Кудінов.
5 фото за 0642.ua

Ігор задовольнить вуличне мистецтво.

Про те, як з'явилася ідея для портретів музикантів на DC, Ігор не пам'ятає:

"Сомеон мене сказав, я забрав його і пішов. й

Ігор з другом Антоном Сорніковим.

«Музика – єдине, що може об’єднати всіх. Ось чому я вирішив малювати їх. Я намагався порадувати всіх, говорить Ігор.

, Україна

За словами художника, мешканці Схудолського люблять свою роботу. hTvLbCbTMRg

«Для мене дуже добре, і я не чув жодного поганого коментаря про свою роботу весь час. Вони люблять це, і чим більше подобається, тим більше я фарба, він сказав.

Ігор каже, що він любить своє місто дуже багато, хоча він не знає причину для такого тягу:

«Я люблю, що це маленька і кожна людина знає. Крім того, останнім часом Сухдолськ помітно почав змінюватися на краще: баскетбольний суд, і дуже добре один, з'явився, футбольні матчі почали ходити, збудований боулінг, з'явився фільм, з'явився водоростей, сам місто став... Я кохаю це дико. І я спробую доповнювати місто з «новою», щоб принести різноманітність!, художник поділився.

Джерело:

Tags

See also

New and interesting