410
Ангел очі
Хай, Япс! Я хочу поділитися з вами результатом мого створення. Нещодавно почав програмування мікроконтролерів. І використовувати їх щодня. Про рік тому я зробив першу схему на мікроконтролері, ще були фотографії роботи, але кінцевий результат (встановлений на фарах chevrolet cruze). Вони все ще не завадили руки на YP. Але потім другий день друг попросив встановити ангельські очі на ВАЗ 2110, запропонував, що він злегка «змінити» їх, і...
Тут будуть 34 фотографії і 3 відео.
Я стартую зі старих фото - збірка і паяльня на дошці макета
1,1 км
2. Програма для PIC та AVR
3. У ПІК16Ф628А.
4. У Ми з'єднуємо програміст до комп'ютера, ми поставляємо живлення до нього, встановлюється мікроконтролер, помаранчеві світлодіодні ліхтарі вгору - так є прошивка.
р.
5. Умань Лайут дошка
6. Жнівень Панель для мікроконтролерів (наприклад, ви можете змінити прошивку), кварц, резистор
р.
7. Про нас Збираюся, замовлення столика повільно перетворюється в борщ.
8. У
9. Навігація
10. Готовий.
11. Наступна фотографія втратила... Але немає проблеми, є нові. Давайте підемо, Ангел Очі.
По-перше, нам потрібно розділити очі на розділи, у нас є 8 з них.
12. Ми робимо чудовий барабанщик.
13.00 р.
р.
14.
15. Перевірка.
18 років Ми припаюємо водоростей
19.00 р.
3610Р. 4200Р.
20. Далі, невелика версія, вирішила почервонити і зробити загальний "+", щоб повісити його на розмірах.
21.
22.
23. Силова частина – потужні китайські транзистори
24. Схема, відповідальна за світлому музику
р.
Джерело:
Тут будуть 34 фотографії і 3 відео.
Я стартую зі старих фото - збірка і паяльня на дошці макета
1,1 км
2. Програма для PIC та AVR
3. У ПІК16Ф628А.
4. У Ми з'єднуємо програміст до комп'ютера, ми поставляємо живлення до нього, встановлюється мікроконтролер, помаранчеві світлодіодні ліхтарі вгору - так є прошивка.
р.
5. Умань Лайут дошка
6. Жнівень Панель для мікроконтролерів (наприклад, ви можете змінити прошивку), кварц, резистор
р.
7. Про нас Збираюся, замовлення столика повільно перетворюється в борщ.
8. У
9. Навігація
10. Готовий.
11. Наступна фотографія втратила... Але немає проблеми, є нові. Давайте підемо, Ангел Очі.
По-перше, нам потрібно розділити очі на розділи, у нас є 8 з них.
12. Ми робимо чудовий барабанщик.
13.00 р.
р.
14.
15. Перевірка.
18 років Ми припаюємо водоростей
19.00 р.
3610Р. 4200Р.
20. Далі, невелика версія, вирішила почервонити і зробити загальний "+", щоб повісити його на розмірах.
21.
22.
23. Силова частина – потужні китайські транзистори
24. Схема, відповідальна за світлому музику
р.
Джерело:
На дігері одного з Московських цвинтарів укладено розкішний автомобільний клас
Норвезька телеведуча закрила для хреста