603
Моя колекція.
З огляду на те, що YAP все ще замовляє свої логотипи на Zippo і я замовив його, звичайно, я вирішив показати, що світліше і поставити тут невелику колекцію 157 Lighters. Збір в трьох напрямках: 1. Просто цікаві світлі 2. Країни – світліші з різних країн, і неважливо їх якість, але найголовніше, що вони написані на них, звідки вони приходять. 3. Звісно, Zippo ... спробували зібрати каталог 2007 (приміряти, намагаючись), але люди дають різні блискавки, тому пучок інших каталогів.
Так є 68 фото.
Давайте мені почати з деяких цікавих світильників:
Кубики
Р
2. Матч.
О, ні, вони здаються породі budding.
4. У Різні зброї
5. Умань І перебігу боєприпасів.
, Україна
6. Жнівень Побутова техніка (пулька дійсно висить людину на 5 хвилин)
7. Про нас Просто веселі світлі, і бонус AFFthor ніжка.
8. У Є такі смішні серії світлових компаній Star (typeA zipA) плакати, тому Турки затримані, хоча компанія китайська.
, Україна
9. Навігація Нагадування Олімпійських ігор 80
35
10. Старошкільний радянський світильник "Рокет", більший не міг фотографії (()
р.
11. П'єр Кардин, 2 шт.
539444
12. Fake zippas перший малюнок
13.00 р. Fake Zippas знімок другий
Друга частина колекції – світліші з різних країн
Кількість запальників показує, які країни мої друзі йдуть найчастіше. Як країна відноситься до туристичної торгівлі. Більшість світлих купили мої друзі і приносили мені в подарунок. Як старий місцевий доведений, «Щоб мій ворог, забути, щоб принести мені світло з-за кордону!»
14. Туреччина, де без неї?
15.00 р. Острів в Індійський океан.
16.00 р. Ми, нарешті, почали створювати світильники.
17.00 р. Я дуже люблю цей блиск, але він відчуває себе добре (і він добре горить).
р.
18 років Цікавий запальничок, присвячений 40-річчю Мірного алмазного заводу (Якутія)
19.00 р. Це більше.
20. Є таке велике місце на Землі...
21. Повідомляємо місто і країну з фото, як вони кажуть.
р.
22. Китай
23. Рига, що пам'ятає радянські світліри цього бренду? Рига (ліво) сьогодні, (праворуч) вчора
24. Велике гравіювання
25. Я маю 3 з них.
26. Таїланд, цікавим є те, що вони не випускають запальники, але випускають залізні покриви для одноразових запальників з шкіри різних тварин (тобто змія), є також крокодил і деякі інші ящірки.
27. Різні острови. The lighter від Мальта є просто чудовий, і відпочинок є...
28. Японія, краще фотографії не вдалося, вона все блискучий, дивний світлий незвичайної форми
3250Р. 3700Р.
29. Німеччина
30. Іспанія
р.
31. Прага (хага, не серйозно)
р.
32. З цього сайту, як я розумію, має деяке відношення до Білорусі (або Білорусі, я шкодую, що я не знаю, як правильно), у мене є більш легкий, таким чином, також компанія Star.
, Україна
33. Вона з іншого боку.
34. Хорватія, Будапешт і Сан-Марино (Я знаю Будапешт не країна)
35 Страсбург
36.00 Р Цікаві світильники, точка полягає в тому, що коли ви відкриєте їх, вони поєднують різні красиві кольори - Болгарія і Австралія
37. Відень
716650р.
38. Рим (дуже дорогі і патологічні)
39.00 р. Найдешевші світліші в моїй колекції - Объединенные Арабские Эмираты.
Третя частина колекції безпосередньо блискавки.
40. Просто Zippo різних кольорів.
Джерело:
Так є 68 фото.
Давайте мені почати з деяких цікавих світильників:
Кубики
Р
2. Матч.
О, ні, вони здаються породі budding.
4. У Різні зброї
5. Умань І перебігу боєприпасів.
, Україна
6. Жнівень Побутова техніка (пулька дійсно висить людину на 5 хвилин)
7. Про нас Просто веселі світлі, і бонус AFFthor ніжка.
8. У Є такі смішні серії світлових компаній Star (typeA zipA) плакати, тому Турки затримані, хоча компанія китайська.
, Україна
9. Навігація Нагадування Олімпійських ігор 80
35
10. Старошкільний радянський світильник "Рокет", більший не міг фотографії (()
р.
11. П'єр Кардин, 2 шт.
539444
12. Fake zippas перший малюнок
13.00 р. Fake Zippas знімок другий
Друга частина колекції – світліші з різних країн
Кількість запальників показує, які країни мої друзі йдуть найчастіше. Як країна відноситься до туристичної торгівлі. Більшість світлих купили мої друзі і приносили мені в подарунок. Як старий місцевий доведений, «Щоб мій ворог, забути, щоб принести мені світло з-за кордону!»
14. Туреччина, де без неї?
15.00 р. Острів в Індійський океан.
16.00 р. Ми, нарешті, почали створювати світильники.
17.00 р. Я дуже люблю цей блиск, але він відчуває себе добре (і він добре горить).
р.
18 років Цікавий запальничок, присвячений 40-річчю Мірного алмазного заводу (Якутія)
19.00 р. Це більше.
20. Є таке велике місце на Землі...
21. Повідомляємо місто і країну з фото, як вони кажуть.
р.
22. Китай
23. Рига, що пам'ятає радянські світліри цього бренду? Рига (ліво) сьогодні, (праворуч) вчора
24. Велике гравіювання
25. Я маю 3 з них.
26. Таїланд, цікавим є те, що вони не випускають запальники, але випускають залізні покриви для одноразових запальників з шкіри різних тварин (тобто змія), є також крокодил і деякі інші ящірки.
27. Різні острови. The lighter від Мальта є просто чудовий, і відпочинок є...
28. Японія, краще фотографії не вдалося, вона все блискучий, дивний світлий незвичайної форми
3250Р. 3700Р.
29. Німеччина
30. Іспанія
р.
31. Прага (хага, не серйозно)
р.
32. З цього сайту, як я розумію, має деяке відношення до Білорусі (або Білорусі, я шкодую, що я не знаю, як правильно), у мене є більш легкий, таким чином, також компанія Star.
, Україна
33. Вона з іншого боку.
34. Хорватія, Будапешт і Сан-Марино (Я знаю Будапешт не країна)
35 Страсбург
36.00 Р Цікаві світильники, точка полягає в тому, що коли ви відкриєте їх, вони поєднують різні красиві кольори - Болгарія і Австралія
37. Відень
716650р.
38. Рим (дуже дорогі і патологічні)
39.00 р. Найдешевші світліші в моїй колекції - Объединенные Арабские Эмираты.
Третя частина колекції безпосередньо блискавки.
40. Просто Zippo різних кольорів.
Джерело: