491
Знаний на китайському апараті BOCOIN-6110
Жінки та джгути!
Ви, мабуть, все пам'ятаєте теми (Theme 1 і тема 2) про "хардкор" NOKIA-подібна китайська машина BOCOIN (і PFDM, тим самим тільки під різною назвою).
Ось коли я заказав цю машину для себе, і через 20 днів він прийшов. Однак після перших спроб його використання виявилося, що акумулятор тримається в кращому режимі 3-4 дні, а не 1,5-2 місяців, як обіцяє. Ну, в цілому, я зіграв з ним і покинув, як якість звуку при розмові з одного боку і іншого, щоб покласти його злегка, був поганий. В цілому абсолютно непристойний пристрій, але найпривабливішим є те, що акумулятор недостатньо. А потім вчора, сидячи на роботі, страждаючи від дикості, я раптом вирішив подивитися на акумулятор і ... був шокований (хоча що ще можна очікувати від китайської?)
6 зображень.
Насправді сам пристрій (в антені зламається, так як він не антена на всіх)
Accum (звернути увагу на ємність)
Інший кут
Р
Ой! Хтось знайомий.
Повний вид розбирання акумулятора (примітьте металеву вагу)
Це BL-5C, що має потужність 800-1020 MAh.
Це його.
Будь-який, хто хоче замовити цей щит, подумайте перед покупкою.
Джерело:
Ви, мабуть, все пам'ятаєте теми (Theme 1 і тема 2) про "хардкор" NOKIA-подібна китайська машина BOCOIN (і PFDM, тим самим тільки під різною назвою).
Ось коли я заказав цю машину для себе, і через 20 днів він прийшов. Однак після перших спроб його використання виявилося, що акумулятор тримається в кращому режимі 3-4 дні, а не 1,5-2 місяців, як обіцяє. Ну, в цілому, я зіграв з ним і покинув, як якість звуку при розмові з одного боку і іншого, щоб покласти його злегка, був поганий. В цілому абсолютно непристойний пристрій, але найпривабливішим є те, що акумулятор недостатньо. А потім вчора, сидячи на роботі, страждаючи від дикості, я раптом вирішив подивитися на акумулятор і ... був шокований (хоча що ще можна очікувати від китайської?)
6 зображень.
Насправді сам пристрій (в антені зламається, так як він не антена на всіх)

Accum (звернути увагу на ємність)

Інший кут

Ой! Хтось знайомий.

Повний вид розбирання акумулятора (примітьте металеву вагу)

Це BL-5C, що має потужність 800-1020 MAh.
Це його.
Будь-який, хто хоче замовити цей щит, подумайте перед покупкою.

Джерело: