Усе з Усередині: 2014 Олімпійські ігри

Привіт!

Моє ім’я Роберта Я 23 років і я жив у Сочі з 1992 року. У 2012 році отримав диплом випускника Державного університету Сочі зі ступенем міського будівництва та економіки.

У серпні 2012 р. я отримав роботу в московській будівельній організації ЗАТ «Кютек» - які збудовані готелі для гостей Олімпійських ігор в 2014 р. об'єкт називається: «Комплекс будівель і споруд Малий Ахун» в м. Імерети, на мові робітників «18-й сайт».

Я був прийнятий як виробник роботи, я дійсно хотів роботу і команду в той час був хороший і відповідальний, однак, оборот персоналу був дуже високим. Після того, як керівник сайту нашої організації, я був переданий наказом на посаду, а в листопаді 2012 року став провідним інженером у виробництві та технічному відділі.

Хочу розповісти людям, а саме громадянам РФ, про те, що відбувається на олімпійських майданчиках Сочі і наскільки важко це в нашій країні для досягнення будь-якого правосуддя. Я не можу зрозуміти, чому наша країна потребує трудових законів! Якщо роботодавці не дотримуються його і не бояться правосуддя...

Наша організація працює 7 інженерних та технічних працівників (ITR) та близько 100 працівників. На сьогоднішній день інженерно-технічний персонал не отримав заробітної плати за 4 місяці, і не існує надії, що ми отримаємо наші чесно зароблені гроші, але це не все.

У той факт, що всі ІПР працювали офіційно, що означає, що всі підписані трудові контракти та заробітні плати, як кажуть, «білий». Але це не завадило організації ВАТ «Кітек» з питань порушення трудових договорів. Всі співробітники мають робочі записи в Москві, в центральному офісі, так як в Сочі немає окремої одиниці. У разі втрати документів, не одного працівника ще не було передано в трудове законодавство. В будь-якому випадку, ми не можемо досягти будь-якого, ми сказали, що центральний офіс був відхилений, організація пішов з банкрутом і не очікує ніяких грошей.

Ситуація колег є критичною в порівнянні з шахтою, я живу в Сочі, маю сім'ю тут, що підтримує мене фінансово і морально, має власний житло, і що не доведеться платити оренду. Що про відвідників? Ми не можемо платити за оренду житла, вони видаються з будинків, квартир і кімнат.

Ці люди є громадянами Російської Федерації, багато прийшли до роботи в Сочі з Ростовської області, Краснодарської області, Єкатерінбург, Находка та ін. Що вони роблять і як вони роблять ... Вони не можуть навіть придбати квитки на поїзд або літак до дому. У них немає нічого жити, деякі сім'ї тут. Що стосується законодавства, ми можемо говорити тривалий час, ми подали заявку на посаду прокурора інспекції праці. Пройшов місяць і не існує відповіді від цих органів.

Найгірше, що ця ситуація спостерігалася по всьому місту, на численних Олімпійських місцях Сочі. Ми невеликі краплі в море ... Люди не можуть брати на вулиці і протест, це призведе до нересту до Олімпійських ігор, для яких наша держава також може загинути.

Де наша влада? Я хочу допомогти нам, але немає надії. Так я вирішив писати цю статтю і розголосити ситуацію в місті.

З повагою і сподіваємось на краще, Роберт Кєян!

Джерело: