860
й Коли я вішак Sherlocka Holmsa ♪
Текст і фото по sasha-siniy
Часом поділитися з вами основною частиною фотографій, які я знайшов на комплекті фільму «Шелок Холмс». Я пощастив фотографувати всі основні персонажі, в тому числі пізній Андрій Панін як Ватсон (це його остання роль), а також декорації вулиці Бейкера, старого замку та багато іншого.
Дуже цікава стрільба, я витратив 3 дні на набори і всі три дні сцени були з різних місць.
47 зображень і текст
День. Хлібобулочна вулиця
У перший день зйомок я зняв кілька сцен у місті Бейкер.
На одній із старовинних вулиць Виборга була виготовлена невелика вулиця Лондона. Кульки реальні, а будинки не високі. Виявилося природне (проводи, звичайно, не будуть видимими)
У сценах розстріляли їх.
06 мар
Р
Багато людей потрапила в неї.
Дами :
Так це все додатково було тільки для однієї маленької сцени.
Але для неї оператор повинен сидіти вікно.
На цій сцені, Холмс, Ватсон і їх клієнт, грали Фодор Стуков, прибувають в будинок в перевезенні і вводять вхід. А натовп хвилі газет і шаутів в небезпекі.
Наступною сценою була їзда в коляску (Я не знаю, що цей вид транспорту називається).
Саме так знімається екіпаж. Далі до вагона є режисер (з довге волосся) :
Насправді, тут він, режисер - Андрій Кавун
Тоді невелика сцена з виходом Ватсон (ака Андрей Панін) від будинку (або навпаки, вхід до будинку, я не пам'ятаю точно).
187423
Watson не носить уніформи весь час : Є причини в цій серії
За наступну сцену інспектор Лестрейд (ака Михайло Боярський) з'явився на комплекті.
І копс.
р.
Актор Олексій Шевченков
Зброя для поліції
Вони потрібні.
Холмс (ака Ігор Петренко) повинен бути змащений кровом для цієї сцени.
І приніс собаку.
Кожен, хто якось доторкнувся процесу зйомок, знає, наскільки важко це іноді стріляти з тваринами, навіть дуже прості сцени. Цього разу я мав справу з цим собакою. Він мав скочити і стрибати на грудях Холмса. На решетарі, в той час як господиня-кінолог був з ним, він зробив все чітко, але як тільки вона залишила кадр, він відмовився працювати повністю.
Як результат, мені довелося зробити офіцер поліції :
Він був досить смішний, але я думаю, що він не буде бачити в кадрі. З собакою все добре опрацьовано.
Так зйомка тривала до кінця вночі. Коли вона була темна, вони почали знімати вечірню сцену. А ввечері був дивно мальовничим.
У цій сцені Холмс і Ватсон сперечають і навіть кварель.
На півдня Ігор Петренко не може протистояти, а також прокинувся камеру, щоб стріляти на лижах Лондона.
Зйомки, що день завершився 3:00
День другий. Шотландський замок
Наступний день змінилося розташування. Ми переїхали в замок Виборг.
З іншої серії були сцени. Кілька переходів і діалогів по вулиці. Тут актори приєдналися Леонід Ярмолен
І Олександр Голубєв.
Компанія була веселою, весь час жартувала і сміється.
Звісно, дія відбувається в Шотландії, тому що слуга (або алелер, я не розумію) виступала Jarmolnik була в кіlt.
Але вулиця була дуже холодна, незважаючи на сонце, в одному кілі не можна виглядати.
Ватсон є більш привабливим з одягом, його одяг теплий.
А потім були ці пишні шотландські птахи. І після зйомки вони зловили весь фільмовий екіпаж.
Холмс без окуляри
Це не собака Баскервіль. У цей день родина Ігоря прийшов до набору і приніс свою улюблену собаку Артуру.
І почався зйомки і досить швидко. Вечору, кожен був безкоштовним:
День три. Парафія
Наступного дня група знову змінила своє місце. Учора вони знімали Шотландію взимку (або восени). Сьогодні, перехрестивши річку, вони застрягають Париж влітку :) (На фото сайт ще не готовий, багато відсутній)
1 999 р.
Тут Ліянка Руу приєдналася до гурту як Ірене Адлер.
Дуже гарна дівчина.
Ця роль була непросто. День був холодним, як попередні. І вона мала позувати для вуличного художника в світлі літньої сукні.
Вона тримала сміливо під час зйомки, але переоцінила все те ж саме в рушнику:
Останній день Ліангки в кіно. І подякував екіпажу за велику роботу.
Вони теж чекали, але вони здавалося б,
р.
І нарешті, всі фотографували з Ігорем Петренком:
І пішов я на набір. Я дійсно шукаю вперед, щоб побачити, як ці сцени будуть виглядати на телевізорі. Я дуже хочу, щоб фільм був хороший :
Джерело:
Часом поділитися з вами основною частиною фотографій, які я знайшов на комплекті фільму «Шелок Холмс». Я пощастив фотографувати всі основні персонажі, в тому числі пізній Андрій Панін як Ватсон (це його остання роль), а також декорації вулиці Бейкера, старого замку та багато іншого.
Дуже цікава стрільба, я витратив 3 дні на набори і всі три дні сцени були з різних місць.
47 зображень і текст
День. Хлібобулочна вулиця
У перший день зйомок я зняв кілька сцен у місті Бейкер.
На одній із старовинних вулиць Виборга була виготовлена невелика вулиця Лондона. Кульки реальні, а будинки не високі. Виявилося природне (проводи, звичайно, не будуть видимими)
У сценах розстріляли їх.
06 мар
Р
Багато людей потрапила в неї.
Дами :
Так це все додатково було тільки для однієї маленької сцени.
Але для неї оператор повинен сидіти вікно.
На цій сцені, Холмс, Ватсон і їх клієнт, грали Фодор Стуков, прибувають в будинок в перевезенні і вводять вхід. А натовп хвилі газет і шаутів в небезпекі.
Наступною сценою була їзда в коляску (Я не знаю, що цей вид транспорту називається).
Саме так знімається екіпаж. Далі до вагона є режисер (з довге волосся) :
Насправді, тут він, режисер - Андрій Кавун
Тоді невелика сцена з виходом Ватсон (ака Андрей Панін) від будинку (або навпаки, вхід до будинку, я не пам'ятаю точно).
187423
Watson не носить уніформи весь час : Є причини в цій серії
За наступну сцену інспектор Лестрейд (ака Михайло Боярський) з'явився на комплекті.
І копс.
р.
Актор Олексій Шевченков
Зброя для поліції
Вони потрібні.
Холмс (ака Ігор Петренко) повинен бути змащений кровом для цієї сцени.
І приніс собаку.
Кожен, хто якось доторкнувся процесу зйомок, знає, наскільки важко це іноді стріляти з тваринами, навіть дуже прості сцени. Цього разу я мав справу з цим собакою. Він мав скочити і стрибати на грудях Холмса. На решетарі, в той час як господиня-кінолог був з ним, він зробив все чітко, але як тільки вона залишила кадр, він відмовився працювати повністю.
Як результат, мені довелося зробити офіцер поліції :
Він був досить смішний, але я думаю, що він не буде бачити в кадрі. З собакою все добре опрацьовано.
Так зйомка тривала до кінця вночі. Коли вона була темна, вони почали знімати вечірню сцену. А ввечері був дивно мальовничим.
У цій сцені Холмс і Ватсон сперечають і навіть кварель.
На півдня Ігор Петренко не може протистояти, а також прокинувся камеру, щоб стріляти на лижах Лондона.
Зйомки, що день завершився 3:00
День другий. Шотландський замок
Наступний день змінилося розташування. Ми переїхали в замок Виборг.
З іншої серії були сцени. Кілька переходів і діалогів по вулиці. Тут актори приєдналися Леонід Ярмолен
І Олександр Голубєв.
Компанія була веселою, весь час жартувала і сміється.
Звісно, дія відбувається в Шотландії, тому що слуга (або алелер, я не розумію) виступала Jarmolnik була в кіlt.
Але вулиця була дуже холодна, незважаючи на сонце, в одному кілі не можна виглядати.
Ватсон є більш привабливим з одягом, його одяг теплий.
А потім були ці пишні шотландські птахи. І після зйомки вони зловили весь фільмовий екіпаж.
Холмс без окуляри
Це не собака Баскервіль. У цей день родина Ігоря прийшов до набору і приніс свою улюблену собаку Артуру.
І почався зйомки і досить швидко. Вечору, кожен був безкоштовним:
День три. Парафія
Наступного дня група знову змінила своє місце. Учора вони знімали Шотландію взимку (або восени). Сьогодні, перехрестивши річку, вони застрягають Париж влітку :) (На фото сайт ще не готовий, багато відсутній)
1 999 р.
Тут Ліянка Руу приєдналася до гурту як Ірене Адлер.
Дуже гарна дівчина.
Ця роль була непросто. День був холодним, як попередні. І вона мала позувати для вуличного художника в світлі літньої сукні.
Вона тримала сміливо під час зйомки, але переоцінила все те ж саме в рушнику:
Останній день Ліангки в кіно. І подякував екіпажу за велику роботу.
Вони теж чекали, але вони здавалося б,
р.
І нарешті, всі фотографували з Ігорем Петренком:
І пішов я на набір. Я дійсно шукаю вперед, щоб побачити, як ці сцени будуть виглядати на телевізорі. Я дуже хочу, щоб фільм був хороший :
Джерело: