Кури - бухай

Британська жінка повідомляє, що половина мільйонів сигарет і віскі допомогли їй жити до 100 років

Попри те, що вона зне копченою майже півмільйонними сигаретами і знежирена в спирті щодня.
Жінка, яка працювала секретарем у своїй молоді, вперше стала залученою до віку 16, а з тих пір вона закопувала 15 сильних суперкінгових сигарет щодня. За останні 84 років вона копчена близько 460,000 сигарет і витратила близько 300 000 доларів США на неї з точки зору сучасних цін.

Але незважаючи на очевидні ризики для здоров’я, Дороги впевнений, що секрет її довголіття лежить в паління і регулярне споживання віскі.

«Я побачу здоров’я сигарет і віскі. Я пишу трохи і мій лікар сказав, що без шкідливих звичок я був мертвий протягом тривалого часу. Я все ще живу, і я можу підняти свої лікті. Це чудово! У мене було довге життя і Бог лікував мене дуже добре. Я дуже щасливий, Bella Вона сказала, насолоджуючись улюбленим віскі.

Бездоганний Дорогі життя в своєму домі в Солліні, Східний Суссекс. Її чоловік, Пітер, помер у 1993 році і постраждалий від раку на 23 роки. На момент смерті чоловіка було лише 60 років. З тих пір, дороги жив самостійно.
«Я впевнений, що я збираюся відмовитися від куріння. Після того, як сигарети почали йти за ціною, але кожен раз я вирішив це занадто рано, що час ще не прийшов, вона сказала Пошта Online.

«Коли я почав курити, я був близько 16 і сигарети були дуже дешевими. Я не можу вірити, що вони так дорогі прямо зараз, Дороги додали.

На сьогоднішній день віскі смакує як добре, як один вона відверта 80 років тому. Жінки підкреслюють, що незважаючи на те, що її рухи не так швидко, як і раніше, її розум ще гострий.

Щоб відсвяткувати час, друзі взяли Дороги на місцевий паб, де вони пропустили кілька склянок улюбленого віскі перед поверненням додому, де жінка чекала листівку з королева.

«Я любив і поважав. Вона має багато друзів. Вона чудово і має чудовий характер. Щоб жити бути сто - це реальне досягнення великої жінки, сказав її друг Лінн Сассе.
Український

Джерело: