Озброєні майстри Дагестану

Після того, як Дагестан був фактично центром виробництва зброї. У стародавні дні гірська республіка була названа «земною зброєю» Кавказу. Тепер все змінилося багато, майстри ще не перенесли, але зброї на межі відмирання.
20 зображень

777477 р.

Я приїхав в Махачкала на добу пізніше основної знімальної бригади, і не змогли познайомитися з роботою майстра зброї, який, згідно з планом, мав нічний відпочинок. На початку ранку, і в 10 хвилин я побігла по студії і займав фотографії. Тоді, в різних селах я зустрілася з кількома людьми, які були якось пов'язані з озброєнням бізнесу і зняли щось. Виявилося, звичайно, різновид міксу, але ще досить цікавим, гідним глибоким і більш детальним дослідженням. Час

Перед тим як зробити ще один меч або сабер, ескізи витягуються спочатку, форму і візерунки виробляються, до міліметра. Тільки після чого починається металева робота:

Стіна з зразками різної зброї в майстерні:

135740р.

Мій батько має кілька синів. З дитинства навчаються навички, як кажуть від діда до батька, від батька до сина. Але тренд сьогодні є те, що діти все частіше переглядають телевізор або iPhone і захоплення сидячи на машині не приваблюють до багатьох. Майстри не роблять багато грошей:

Бинджал:

У одному селищі ми покажемо справжній меч-збирач. Фрагмент цього меча, прикрашеного перегородженою емаль на назві фото посту:

р.

А "секрет" кан:

Ось «секрет» - не багато здавалося:

Оформлення візерунка. Хелл з боєздатною і трудомісткою роботою:

р.

Що буде добре видно, з фотографіями великої дерев'яної вази, яка також є малюнком дроту прикрашений. Ви можете побачити, що весь візерунок є тонким дротом, що забивається в дерево:

Ще один майстер, який робить гармати і гармати. На фото він пропадив ручку до пістолета:

Ось як крутий він отримає гармату. Дуже красива річ.

98424964

На першому я думав, що це був сором'язливим, але ні. У нього є робочий механізм, і є кремній, що робить іскру.

Ось тут.

А ще один експонат, гармата!

Поки в Дагестані ми подивилися через місто Кізляр. За півгодини ми змогли побачити виробництво ножів в сучасних майстер-класах. Як працює сучасна фабрика, практично без ручної праці, тиснення. Тим не менш, Kizlyar має окремі моделі, шматочок, або як кажуть, дизайн, до якого застосовано багато людських зусиль і талантів. Але це ще одна частина товарів. Що б він був...

Сріблястий ріжучий папір 5 мм, як ножиці, вражаючий:

Заготовки заготовок, які потім змусять купатися ножів. Пун призначено.

Люди працюють на машинах, не люблять своїх колег у майстер-класах:

У цьому магазині ми зустрілися з реальним ковалом. Його продукція цінується в кілька разів дорожче:

Я стояв поруч з ним в сорочку без рукавів.

Джерело: