Імітуючі клітори

Учні в Dagestan записують відеоповідомлень, що імітують бойовики
У мережі з'явилися кілька відеоповідомлень школярів, адресованих вчителям. У них діти, що імітують учасників підземелля, вимагають хороших сортів і сертифікату відзнаки.
З іграшковою зброєю в руках хлопчики мусульмани вітають мусульмани, а потім списують вимоги і загрози їх «завдям». й
«У короткі, Япарілав, я хочу всіх п'яти в журналі», одна з дітей починається. "І в довідці теж, - говорить про камеру в Аварській мові, демонструючи іграшковий пістолет. Протягом п'яти днів після отримання цього флеш-накопичувача, в журналі і в сертифікаті ви повинні дати мені всі позначки - п'ять. Якщо ви не вбиваєте Halimat і Nurmagomed first, а потім я отримую вас, Inshallah.

Ще один хлопчик, який також робить звернення, більш зацікавлений у матеріальних значеннях.
- Бимілі Рахмани Рахім. Я відправляю це повідомлення в Абдулвахід, говорить про дитину. Тексти пісень, а це означає: Він мене бити, коли я був дитиною. Я пам'ятаю ніч, що мене бити. Так я надсила цей повідомлення. Ви повинні дати мені мотоцикл і два мільйони рублів. Якщо ні, я вбити брата, вбити пара більше людей. Ці окуляри Abakar і Tajudin не допоможуть вам. Ви впевнені, що Якщо протягом п'яти днів чекаю флеш-накопичувача, ви не відповідаємо вимогам, я відійде з вами.
Згідно з поліцейськими, ці звернення не мають реальної загрози для життя вчителів.
«Народу вчителів подав скаргу з поліцією на цьому факті», - прокоментував інспектор ПДНР за радянський район Махачкали Індіра Агайєва. Ми знаємо про зовнішній вигляд таких записів в Інтернеті. Дуже болісно і боляче, що діти беруть участь в таких записах. Це помилка дорослих, які встановлюють приклад.

Флеш-диски з відеоповідомлень бойовиків давно стали частиною повсякденної реальності в Дагестані. Такі повідомлення зазвичай отримують посадовими особами і бізнесменами. Як правило, бандити вимагають сплатити «трибут», а у разі відмови вони загрожують вбити одержувача і родичів.

Джерело: