білизна

У лікарні мій день був таким: Вранці я займав пацієнтів в амбулаторній клініці, потім швидко закусити і їсти на дзвінки. На сьогоднішній день у Стеновой став непривабливий дзвінок. Я вже вчений, перш за все я запитав: Чи буде трактор?

Трактор в нашому бізнесі є першим апаратом, можливо, ще більш важливим, ніж рентгенівські промені. Якщо ви можете зробити без рентгенівського проїзду, але ви не можете обійтися без трактора, коли мова йде про доставку лікаря до с. Становой. Дорога в село йде на місця, де пройде тільки «Білорусь».

Половина до Стеновой припинила на березі колосальної пудли, через яку тільки ваду, або краще плавати. Сидіння з водієм в "прибрати", куріння, комарів натискання. Після чверті години людина виходить з деревини з парою завантажень під рукою, говорить hello.

Не ви, Лікар, що приїжджає до нас за годину?

до Для тебе я кажу. - Де трактор?

«Чи не буде трактора, тому я захопив ваших кормів», - відповідає людина і відриває величезні болотні чоботи.

Немає нічого, щоб зробити, вийняти рум'янку (в лісі в ньому тільки перед борсами, щоб показати) кладуть на форти, і відправлені після того, як людина навколо пудли. Якщо ми пішли прямо, то ми обов'язково будемо плавати, і це не зовсім відповідає високому статусу радянського лікаря.

Через півгодини ми досягали Станово. Довг, це село, курки, що працюють на вулиці, діти грають. Вони ростуть, як бур'яни тут, і, ймовірно, ніколи не чули про такий помідорний дядько, районний педіатр.

Я на власній. Перше, що я знав, що собака була на ланцюжку. Наш бізнес є основним злом. Пориньте, ніж санітарія. Це смішний, але я втратив свої штани з двором боб. Я пішов, дивився навколо. Поганий, але чистий. На підлозі в'яжуться повічки, в кутку ікони під рушником. Потім мій пацієнт показав, поки лікар був водінням, вона подарувала поросяту їжу, промиваючи посуд, покласти картоплю варити... Стара бізнесменка виявилася. Я оброблю його і просто перед тим, як я пішов, я помітив пальто на зубчики. В кінці дев’ятидесятих солдатів носили звичайну надшерсть. На шляху назад я попросив ескорту, чия переварка, з ким живе стара леді?

«Я не живе з кимось, вона вдова», - відповів людина.

до Що таке перезволоження?

- Чоловік. Ви бачите, доктор, це сталося, що чоловік Тоні звільнив своє село під час війни. Коли його полк був об'єднаний через Станове, він пішов в його хата, вішуючи його пальто на ніготь, поцікавився дружиною ... І з'явився солдат. Він вийшов і зламав! Або траншею впало. Міссі.

до І перезволоження?

до У хуті висить перекид. Його бабуся Тоня, ви знаєте.
Авторизація

Джерело: