Відвідування Гітлера.

Привіт, В. Япс.

Я хочу зустрітися з вами.
Тут будуть деякі фотографії, кілька літер.

Я не писати багато, кожен може Google, так без плагіату.

2. Дорога до Вінниці

Не далеко.

4. У Ось написи, знайдені на парканах на шляху до ставка

5. Умань Ось ми. Все навколо забору, є безпека, вхід вже оплачений (навколо 10 гривень, добре, за 2 гривні подарує картку)

6. Жнівень Схема ставок

7. План Барбаросса. Де без нього?

8. У Ось це ... Хочу сказати, що для звичайного шпателя територія нічого цікавого, ви будете розуміти далі.

9. Навігація Я хотів знайти фото бункера, який був розташований на цьому сайті (наприклад, фото) але не знайшов :

Шматочки бетону в вибуху розсіяні протягом декількох сотень метрів

10.

11. Вентиляція залишків

12. Ви можете розбити ноги.

р.

13.00 р. Це не так, що зараз.

р.

14.

р.

15.00 р. Це знак... сумний.

16.00 р. До речі, на території бджільництва було багато яблунь. Вони кажуть, що Фюрер яблук любив українців.

17.00 р. Всі ці роки, і ви просто іржі.

18 років Зроблено залишки бункера офіцера. Масштаб бетонних блоків дивовижна, це щільність на фото не може проходити, а фото на гранаті

19.00 р. Що пішов з нього?

20.

21.

22. Це те, що зліва від адмін будівлі.

23. І тут чорні камені. Усе решту музейних робіт впав дупа, але це залишилося, так як це можливо, що в цьому місці був ліфт підземелля.

р.

24.

25. Єдине, що залишилося. басейн.

26. Згідно з легендою, вона підкреслена червоною мармуровою плиткою.

27.

р.

28. Під розбитим скребком, на бетоні було слід німецького взуттєва, слухавши круглим принтом чобіт не було просто, але для солдатів гірського дивізіону.

29. В принципі це повідомлення Werwolf ... потім кілька залишилося будівель, призначення яких не відомо.

30.

31. Під час завантаження фото я знайшов фотографію офісу Гітлера на Вєровку.

З.С. Це, я зробив з тапочки, тому що я зробив картину для себе, я не планую поділитися ним з ким-небудь. І я не добрим оповіданням.

Добрий день.

Джерело: