У Старому стільці реставратор знайшов скарб 50 000р.

Нарада триває!

Перша історія про те, як в Старому стільці, відданий власникам, як непотрібний, реставратор знайшов скарб.

Чудовий чоловік і архітекторський друг шахти назвав мене вчора запитати мене, щоб позбутися свого художника сусіда старих стільців, які не вписувалися в новий інтер'єр. Вечора, на складі на складі були залишки домішок, а сьогодні я вирішив ближче познайомитися з придбаними предметами. Велике горіхове крісло було перервано кілька років тому, але спина не доторкнулася. Я доторкнувся її. М'яка передня спина була дуже важко позаду. Першою думкою було те, що картон для жорсткості кладе, але болить дивний. Ми повинні вирізати! Через хвилину я відкрив 25 рубль радянських банкнот пришивають мотузками до оббивної тканини і укладають соломкою. Весь периметр назад був повним! Вийняти цю палю, я нарахував 100 банкнот, які перебували на оці 1/20 загальної ваги, відповідно, крісло було близько 50 000 радянських рублів! Я знайшов їх 30 років тому... По-перше, господиня жив з цим кріслом все своє життя, і не мала ідеї, що хтось з сімейства приховав у неї шашлик. Відкрито фоліо власника цих грошей і явний крадіжку соціалістичного майна.
Найцінніший і гідний скарб я знайшов. . . ?

Джерело: