Герітарний фотограф

Пейзажні фото, які ви побачите в цьому випуску, просто відмінні всі канони жанру. Сфери, береги, ліси - всі вони здаються просто казковими. І це почуття тільки підвищується, коли ви дізнаєтесь, що фотограф, який захопив всю цю красу лише 6 років. (10 зображень)

1,1 км «Після перегляду своїх зусиль і результатів пагону я купив сина використовується камера і лінзи, а за віком шести років він вже створив фотографії гідних професіоналів. й

2 Олівець Андреас Джонс – 6-річний син професійного фотографа. Яблуня дуже близько до дерева.
Син забирає фотографії, гідні батька. Оливкова камера отримала лише три роки.
Але у віці п'яти років він мав другу руку Никону, і його батьки зрозуміли, що він мав талант. Фото:
вдень.

р.

3. У Оливкова подорожує по рідній Великобританії з батьком, стрільба переважно на захід сонця і світанку.

4. У Олівець каже, що він дійсно любить подорожувати з батьком в різні місця, оскільки він любить його.
Захід сонця та схід сонця. Я люблю рано вранці! Фото: Вечірній постріл острова Knightstone
Демерсет.

5. « » » Вранці ми опинилися в два годину, щоб дістатися до місця сноу, і це дуже важко для нього.
Мені подобається. Я не можу прийняти Олівець, тому що небезпечне місце я збираюся.
Підйомний або інший перешкод, не підходить для дитини. Ми в основному подорожуємо на південь.
з Юрасичного узбережжя в Дорсеті в Девон і Somerset. Фото:
Вестон-Супер-Майор – головний убір в перші промені ранкового сонця.

6. Жнівень «Я з радістю і гордістю відповідав моїм бізнесом Оливу», – каже мій батько. - Дуже скоро він допоможе.
на весілля. Фото: Фольговий пейзаж Colmers Hill.

7. Про нас «Я пишаю, що мій син не сказав нічого. Я люблю його, коли він приходить з мною.
на дорозі. Його ентузіазм надихає мене. Немає нічого кращого, ніж сидячи в тихому місці.
син, що говорить про щось, чекаючи сонця, щоб піднятися. На фото: соняшники на світ.

8. "Ми завжди пам'ятаємо і цінуємо ці моменти. Я просто сподіваюсь, що коли я отримую старий і в'язниця,
«Я збираюся нести сумку обладнання для мене, мій батько сміється.

9. Навігація Олівець вже вирішив стати професійним фотографом, як батько, який працює протягом багатьох років.
Весілля та пейзажі. На фото: Colmers Hill у Дорсеті вранці.

р.

10.42-річний Андреас Джонс - батько Оливера - каже, що його син був пережити, коли він взяв
Він був з ним вперше в природі.
Я вперше зрозумів, що Олівець мав талант для фотографії, коли він був п'ять років, і я взяв його до лаванди.
поле. Я був вражений, як добре його склад був. й

3610Р. 4200Р.

Джерело: