316
Незабутній пошук
Шановні друзі! Я жити в Сибірі, ми вже почали холодно, хоча, звичайно, ця зима пізно з попередніми роками. Я нещодавно поїхав в гараж з друзями, очищав від сміття, підібрав картоплю і т.д. гаражі підземні, неочищені. І до всіх інших речей, вони не дуже заселені, переважно люди використовують їх на склад, а від житла близько 3 км. У рядку є темна, одна лампочка тільки вигорає на всю поздовжню. І вже кілька років тому, в одному з гаражів було виконано оглядовий піт «други з ближнього зарубіжжя», але чи вони не закінчували його, або просто замовник нерозривний, в цілому, було зроблено величезне палірування будівельного сміття, а з часом був також побутовий. Ми збираємося, темний характер. А потім ми чуємо тихий і негайний кіт "збереження". Вони почали шукати джерело і через деякий час, в пальці цього сміття було знайдено вид кіот у ящику. Було прийнято рішення зберегти тварину, принести миття, годівлі і хоча б залишити на перевипуск.
У вас буде 1 відео і 3 фото.
Відео містить багато непристойних словників, точніше, він в основному складається з нього. Дуже дивний, але намагався мити всім можливим доглядом. Після миття кішка протерла і висушувала. Будь ласка, не помічайте, що тварина виступає, вона не працює інакше.
[нек] 1. Спочатку дав молоко, потім спеціальна суміш для котів, щоб він не мав скинути шлунок.
2,2 км Я залив його трохи, або це не відразу так різко, я не знаю заходів в цей час.
3. У Ну, останнє фото, він каже: "Це все правильно, але в тапочки я соромлюся для такої сауни." . . ?
Джерело:
У вас буде 1 відео і 3 фото.
Відео містить багато непристойних словників, точніше, він в основному складається з нього. Дуже дивний, але намагався мити всім можливим доглядом. Після миття кішка протерла і висушувала. Будь ласка, не помічайте, що тварина виступає, вона не працює інакше.
[нек] 1. Спочатку дав молоко, потім спеціальна суміш для котів, щоб він не мав скинути шлунок.
2,2 км Я залив його трохи, або це не відразу так різко, я не знаю заходів в цей час.
3. У Ну, останнє фото, він каже: "Це все правильно, але в тапочки я соромлюся для такої сауни." . . ?
Джерело: