Вітражна лампа

Уг. Яповці, Я пропоную вашій увазі фотозвіт виробництва в домашньому майстерні декоративної лампи в техніці Тіффани. У вас буде 39 фото. Не ламайте.

Виробництво вітражних вікон методом Тіффані не закріплює скляні елементи зі стяжками, але зварити їх пальником. Кожен шматочок скла розтирається, загортається мідною стрічкою, відповідно до необхідного візерунка викладається на кальцинування і пропалюється оловим клеєм по обидва боки з іншими елементами майбутнього вітражного скла. Після цього готове вітраж покрите патиною.

Вітражна лампа

інструменти + портативний шліфувальний верстат + різні хімікати + олово свинець паяльщик

485982

інструменти + портативний шліфувальний верстат + різні хімікати + олово свинець паяльщик

Вітражна лампа Р

Я використовую американський і німецький скло. Кожен лист – робота мистецтва. Середня ціна в Україні становить $ 70 за лист 0,6-0.8 кВ. метр. в США це скло - порядок дешевше. Це одна з причин, чому вітражні вироби дорогі в нашій країні.

Вітражна лампа

ескіз. На жаль, я не можу пофарбувати. Ви повинні шукати допомогу від інших митців або адаптувати потрібну картину до вітражного вікна на комп'ютері. Щоб зробити це, розділіть картину в сегменти і за номером, незалежно від того, що.

Вітражна лампа

Для скляного різання використовуйте скляний різак з пістолетною ручкою.

Вітражна лампа

Потім за допомогою шліфувальної машини ми налаштуємо на бажаний розмір, знімаємо шви. Подрібнювач закривається алмазною крихтою.

Вітражна лампа Габаритний зображення

поступово викласти як пазл

Вітражна лампа

поступово викласти як пазл

Вітражна лампа

Тепер загортаємо кожен елемент з мідним флатом.

Додано до [mergetime]1384795423[/mergetime]
фольги на спеціальному клейі, все дуже міцно тримати.

Вітражна лампа

фольги на спеціальному клейі, все відбувається дуже міцно.

Вітражна лампа

загорнути

Вітражна лампа

Почати пити. На краях загортаємо мідною фолієвою, наносимо щітку паяльної кислоти, розтоплюємо олово і таким чином об'єднуємо елементи один з одним. Випаровування кислоти і металу дуже шкідливий для здоров'я, тому я працюю з капюшоном і в м'якоті.

Вітражна лампа

Ми включаємо і кладемо іншу сторону.

Вітражна лампа

чотири стіни лампи готові

Вітражна лампа

з'єднання

Вітражна лампа

Для міцності в стику між стінами, розплавляючи мідний дріт.

Вітражна лампа р.

Оздоблення кришки. Ми залишаємо невеликий отвір для виходу на опалювальну повітряну лампу.

Вітражна лампа

Стеля практично готова.

Вітражна лампа р.

Для гарної фіксації плафонду в дерев'яній лампі підстави, знизу ми припаюємо цю структуру фактури. Деякі майстри використовують латуні для цього або не брудні на всіх і просто вставити плафон в основу, але я вирішив, що це буде більш красивим і надійним.

Вітражна лампа

Далі ми одягаємо шви з чорною піною для металу, наносимо антиоксидант і спеціальне масло, яке надає блиск швах.

Вітражна лампа

Виявляється так. Інша сторона.

Вітражна лампа

Але можна повністю оцінити чарівну красу вітражної лампи тільки з лампою.

Вітражна лампа

Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, фото не повністю передає всю магію і красу вітражів, коли промені світла проходять через неї.

Вітражна лампа р.

Трохи більше моєї роботи.

Ще одна лампа, вона більша.

Вітражна лампа

другий

Вітражна лампа

Сторона

Вітражна лампа

четвертий

Вітражна лампа

Вони також роблять чудові свічники з вітражу.

Вітражна лампа

Натюрморт

Вітражна лампа

Натюрморт

Вітражна лампа

Натюрморт

Вітражна лампа

Натюрморт

130142 кв.м.

Натюрморт

Вітражна лампа

Натюрморт