908
Вітражна лампа
Уг. Яповці, Я пропоную вашій увазі фотозвіт виробництва в домашньому майстерні декоративної лампи в техніці Тіффани. У вас буде 39 фото. Не ламайте.
Виробництво вітражних вікон методом Тіффані не закріплює скляні елементи зі стяжками, але зварити їх пальником. Кожен шматочок скла розтирається, загортається мідною стрічкою, відповідно до необхідного візерунка викладається на кальцинування і пропалюється оловим клеєм по обидва боки з іншими елементами майбутнього вітражного скла. Після цього готове вітраж покрите патиною.
інструменти + портативний шліфувальний верстат + різні хімікати + олово свинець паяльщик
485982
інструменти + портативний шліфувальний верстат + різні хімікати + олово свинець паяльщик
Р
Я використовую американський і німецький скло. Кожен лист – робота мистецтва. Середня ціна в Україні становить $ 70 за лист 0,6-0.8 кВ. метр. в США це скло - порядок дешевше. Це одна з причин, чому вітражні вироби дорогі в нашій країні.
ескіз. На жаль, я не можу пофарбувати. Ви повинні шукати допомогу від інших митців або адаптувати потрібну картину до вітражного вікна на комп'ютері. Щоб зробити це, розділіть картину в сегменти і за номером, незалежно від того, що.
Для скляного різання використовуйте скляний різак з пістолетною ручкою.
Потім за допомогою шліфувальної машини ми налаштуємо на бажаний розмір, знімаємо шви. Подрібнювач закривається алмазною крихтою.
Габаритний зображення
поступово викласти як пазл
Тепер загортаємо кожен елемент з мідним флатом.
Додано до [mergetime]1384795423[/mergetime]
фольги на спеціальному клейі, все дуже міцно тримати.
фольги на спеціальному клейі, все відбувається дуже міцно.
загорнути
Почати пити. На краях загортаємо мідною фолієвою, наносимо щітку паяльної кислоти, розтоплюємо олово і таким чином об'єднуємо елементи один з одним. Випаровування кислоти і металу дуже шкідливий для здоров'я, тому я працюю з капюшоном і в м'якоті.
Ми включаємо і кладемо іншу сторону.
чотири стіни лампи готові
з'єднання
Для міцності в стику між стінами, розплавляючи мідний дріт.
р.
Оздоблення кришки. Ми залишаємо невеликий отвір для виходу на опалювальну повітряну лампу.
Стеля практично готова.
р.
Для гарної фіксації плафонду в дерев'яній лампі підстави, знизу ми припаюємо цю структуру фактури. Деякі майстри використовують латуні для цього або не брудні на всіх і просто вставити плафон в основу, але я вирішив, що це буде більш красивим і надійним.
Далі ми одягаємо шви з чорною піною для металу, наносимо антиоксидант і спеціальне масло, яке надає блиск швах.
Виявляється так. Інша сторона.
Але можна повністю оцінити чарівну красу вітражної лампи тільки з лампою.
Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, фото не повністю передає всю магію і красу вітражів, коли промені світла проходять через неї.
р.
Трохи більше моєї роботи.
Ще одна лампа, вона більша.
другий
Сторона
четвертий
Вони також роблять чудові свічники з вітражу.
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
130142 кв.м.
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Останній. ви можете курчати.
Джерело:
Виробництво вітражних вікон методом Тіффані не закріплює скляні елементи зі стяжками, але зварити їх пальником. Кожен шматочок скла розтирається, загортається мідною стрічкою, відповідно до необхідного візерунка викладається на кальцинування і пропалюється оловим клеєм по обидва боки з іншими елементами майбутнього вітражного скла. Після цього готове вітраж покрите патиною.
485982
Р
Я використовую американський і німецький скло. Кожен лист – робота мистецтва. Середня ціна в Україні становить $ 70 за лист 0,6-0.8 кВ. метр. в США це скло - порядок дешевше. Це одна з причин, чому вітражні вироби дорогі в нашій країні.
ескіз. На жаль, я не можу пофарбувати. Ви повинні шукати допомогу від інших митців або адаптувати потрібну картину до вітражного вікна на комп'ютері. Щоб зробити це, розділіть картину в сегменти і за номером, незалежно від того, що.
Для скляного різання використовуйте скляний різак з пістолетною ручкою.
Потім за допомогою шліфувальної машини ми налаштуємо на бажаний розмір, знімаємо шви. Подрібнювач закривається алмазною крихтою.
Габаритний зображення
Тепер загортаємо кожен елемент з мідним флатом.
Додано до [mergetime]1384795423[/mergetime]
фольги на спеціальному клейі, все дуже міцно тримати.
фольги на спеціальному клейі, все відбувається дуже міцно.
загорнути
Почати пити. На краях загортаємо мідною фолієвою, наносимо щітку паяльної кислоти, розтоплюємо олово і таким чином об'єднуємо елементи один з одним. Випаровування кислоти і металу дуже шкідливий для здоров'я, тому я працюю з капюшоном і в м'якоті.
Ми включаємо і кладемо іншу сторону.
чотири стіни лампи готові
з'єднання
Для міцності в стику між стінами, розплавляючи мідний дріт.
р.
Оздоблення кришки. Ми залишаємо невеликий отвір для виходу на опалювальну повітряну лампу.
Стеля практично готова.
р.
Для гарної фіксації плафонду в дерев'яній лампі підстави, знизу ми припаюємо цю структуру фактури. Деякі майстри використовують латуні для цього або не брудні на всіх і просто вставити плафон в основу, але я вирішив, що це буде більш красивим і надійним.
Далі ми одягаємо шви з чорною піною для металу, наносимо антиоксидант і спеціальне масло, яке надає блиск швах.
Виявляється так. Інша сторона.
Але можна повністю оцінити чарівну красу вітражної лампи тільки з лампою.
Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, фото не повністю передає всю магію і красу вітражів, коли промені світла проходять через неї.
р.
Трохи більше моєї роботи.
Ще одна лампа, вона більша.
другий
Сторона
четвертий
Вони також роблять чудові свічники з вітражу.
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
130142 кв.м.
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Останній. ви можете курчати.
Джерело:
«Коли я бачу цей ноутбук, все я можу подумати про це...».
The сиськи are милий, але the fool є stupid. молоді дівчата (18+)