Обмін

Дуже довго чекаю на цю акцію. Буває другий день.

Відкрито публічний обмін, де бджільництво беруть участь у вбивстві громадських діячів.

Схема проста: хтось робить ім'я на чорному списку, інші люди, які також не люблять цього активіста і які хочуть позбутися від нього швидше, роблять пожертви через біткоїни. В одній точці зібрана сума стає привабливою для маніакального вбивця, він пише повідомлення авторам сайту (зробить ставку), кажучи, що потім така людина з вашого списку буде штампувати. Якщо людина дійсно гине, вбивця розбиває банк і забирає всі гроші. Кожен щасливий.
Звичайно, є два основні питання про послугу.

Першим є анонімність всіх транзакцій: введення назви, пожертвувань, анонімного виведення коштів на переможця. В теорії все можна зробити, є всі інструменти (в тому, що саме тому Біткойн), але вам необхідно, щоб не менше стрибка добре.
По-друге, я думаю, що це в другому місці, надійність. Що робити, якщо це все ціле, що кілька шахраїв просто вирішили збагатити себе з таким зростаючим біткойном і навіть не збирається платити будь-які виграші. Звичайно, є така можливість, але якщо ви думаєте про це, як можна отримати такі послуги? Не показувати інформацію про ліцензію та паспорт. Просто бізнес. Так, спочатку буде невелика довіра, але, як тільки хоча б одна ставка працює, служба отримає безпрецедентну популярність, як серед донорів і вбивців. Коли життя буде грати з новими квітами.
Адреса служби: assmkedzgorodn7o.onion.lu/
Є кілька імен, але ви і я можу змінити це. Я дивлюся, як тільки вони будуть там...

У сенсі це «пряма демократія». Якщо послуга не закривається в день, ми маємо можливість отримати ефективний інструмент для вираження громадської думки.

праута

Джерело: