Фріланс есе

«Старий промив мене вниз !!!» був соціальним замовленням від улюбленого майстра, щоб його волосся виросли всередині голови. До питання – «що?» – отримав стандартну відповідь – «навіть, я не знаю...» Це те, що я хотів про це цуценя оптимізм. Я мав ідею, і я збираюся зробити це будь-яким чином, і він дав мені з матеріалом. Це місце, де я хочу застосувати для політичної притулку.

Фото буде 9.

Це був ескіз від життя кроликів, і це час зробити щось. Щітки склеєні до 4 мм фанери шпон.

Під час висихання клею я виводимо візерунок на картці і виріжте її. Фольга. Основні розміри, які необхідно підтримувати, мають висоту і половину довжини.

Я бачив 10мм фанери. І обшиваємо краю.

Поставте його відповідно до шаблону, залишаючи дозвіл на млин. Відсмоктування.

Fraser, поліцейський різак, я не фільм, що, ас.
Я відмітив канавку і налаштуйте щелепу на косу ріжу.

Я зрізаю половину дерева від кожного векселя і спробувати їх з'єднати.

Ампуш. Він отримав на косі і, відкладаючи деталь, руйнував його. Щоб приклеїти щит знову небажаний, особливо, так як його ще і потерти, щоб перетягнути.

Помилки пилені верхи. Спочатку з'явилася ідея, що дно скло буде відпочивати посередині, але це вже невелике, а навантаження не очікується. Ось готовий продукт. Тексти пісень, а це означає: Я кладуться в снеки завтра. Що я хочу сказати з цим повідомленням? Просто показати - як зробити журнальний столик без спеціальних хитрощів. Щітки можна придбати, якщо немає способу клеїти.
Це його.
Подбайте про себе.

Джерело: