Ви не можете зупинити життя красиво (близько будинку Василєва).

Площа Traveler

Наприкінці жовтня минулого року відразу після пошуку в квартирі колишнього начальника управління майнових відносин Міністерства оборони Євгенія Васильєва, журналісти повідомили, що в її елітному будинку в центрі Москви, в провулку Дайрі, стільки ж 13 номерів! З тих пір, і почав пережити цей вражаючий цифру. Неприємно оцінюються: які ділянки можуть бути такі хори? Офіційні та неофіційні джерела лише вабили всіх, адже різниця в кошторисі квартири Євгенії Миколаївни дуже помітна: один з працівників слідчого комітету РФ розповів близько 192 квадратних метрів. м, юрист Васильєва Хасан Бороков – близько 210 кв.м. m. Сама в'язниця нещодавно заявила: «Я маю лише 4 кімнати у моїй квартирі, загальна вітальня площею 118 кв.м.» Так само, як і батько обвинувачений.
По суті, тут немає нічого дивного: тільки Васильєва розповідає про житловий простір, юрист - про область всієї квартири.

Але згідно з документами, наявними до редакції «КП», площа квартири Василєва становить 192 кв.м.

Як може бути 13 номерів, які підходять на цій площі? Щоб зрозуміти це, я звернувся до архітекторів та цивільних інженерів, які робили оновлення в будинку No 6 в Дарі. Продемонстрував мені план житла Василяви. І в той же час вони роз’яснювали основну точку: рік тому, журналісти, не розуміючи, «поховали» вітальні кімнати і всі інші номери, до туалету, разом з номером 13. В реальності вітальні - спальні та офіси - 6. Щоб розбити міфи один раз і назавжди, подивіться на макет квартири (див. схему). Так, в «елітній комірці», де в'язниця Євгенія Василєва проживає сьогодні, 2 шафи, 2 вітальні, 2 спальні, бібліотека, кабінет, зал з картинами, а потім - кухня, санвузол, туалет, туалет ... Насправді всі камери «захисту князів».

На Brüliks і Statuettes

До її втілення під арешт будинку на рідних стінах Євгенія Миколаївна люблять отримувати гостей в шикарно мебльованій квартирі (Антолія Сердюков часто побував там). У той же час на мобільних телефонних фрагментах свого багатого абода (з його дозволу ми публікуємо ці фото). Ведуться деякими фотографіями, власником квартири більшість прикрашає дорогоцінні жіночі прикраси, порцелянові фігурки і картини. Яким чином вона купила себе на блошиному ринку, чим подарувала друзі або колишніх колег. Тут варто пам'ятати, що представника слідчого комітету Володимир Маркін заявив про все це:

Відповідна нерухомість, понад 1,000 ювелірних виробів загальною вагою 19 кг, була заарештована, і це не включає в себе збір дорогих годинників. Таким чином, у цих дорогоцінних каменів тільки діаманти, рубіни і емерильди експерти налічували 57 тис. одиниць. До речі, серед арештованого майна є ряд картин, які господиня впевнені в глибоких знаннях мистецтва, набутих шедеврами світового живопису. Проте мистецтвознавча експертиза зарекомендувала, що не мають художньої цінності і, досить просто, недорогі заростання.

, Україна

Здається, що слова Василя Маркіна сильно відхилено. Соон, у своїй "громадській адресі", відреагував різко: "І сказав я поганий смак". Хто має право обговорити свій смак, обговорити будь-які особисті моменти? Я думаю, що це просто мій. й

Ми не будемо обговорювати особисті моменти і дайвінг на які гроші наші героїні купили квартиру. Ми будемо лише зауважити, що вона спочатку заявила, що нерухомість в Дарі набуто абсолютно законним способом. Адвокат вказав, що перед подачею в Міноборони працювала в великій будівельній компанії і «купе дорогі квартири». й
Підтриманий СУ-155 – це компанія, яка нібито допомогла Васильєву «чеп» придбати квартиру в Молочному провулку.

Ось і батько, нібито олігарх, підключений — за ним, він придбав квартиру в Дарі на 44,5 млн рублів. Ось фігура від зла - сума покупки застаріла, батько Васильєва, очевидно, не хочу сплатити податки з реального ринкового значення, тому вони погодилися з продавцем, щоб зняти цю ціну в документах. Але після того, як продавець в своєму розумі - і не дасть квартири на 1/3 вартості.

Дочка в березні 2012 р. 650 кв. м нерухомості на Старому Арбаті будинок 45/24. Євгенія орендувала його в ресторані «Му-му».

571760

Золотий Мейвер

І якось було настільки дивним і щасливим, що Сердюков і його друг Васильєва були під одним дахом. Сестра Анатолія Едуардовича купила в одному будинку - провулок Драї, будинок 6, де тільки 8 квартир, три окремі житлові приміщення (220, 203 і 175 кв.м), три гаражі 20 кв. м кожен і нежитловий приміщення площею 86 кв.м.

Сердюков і Васильєв були знайдені в одному з таких квартир, рано вранці, коли слідчі приїхали до дівчини з пошуком.

Цікаво, Євгенія Миколаївна вперше переходила в цей будинок - в квітні 2010 року, а вже Антонія Едуардовича піднялася. Його сестра почала купувати молочну нерухомість у вересні 2010 року, продовжила в жовтні того ж року і завершилася в жовтні 2012 року.

ЧОМУ ХОМІ

Експерти з нерухомості стверджують, що московська квартира Василєва може бути вартістю від $ 5 мільйонів і $7 млн. «Вартість за квадратний метр в цьому будинку становить близько $ 25 тис.», - сказав директор Департаменту продажу квартир Penny Lane Realty Олександр Зімінський. Він погоджується з керівником продажів міської нерухомості компанії IntermarkSavills Christina Tomilina. За її словами, ціна площі в Дарі варіюється від 25 до 29 тис. дол. Але експерт Калінка Real Estate Consulting Group підняв бар: 1 метр в цьому будинку коштує не більше $ 35 тис.

Придбання від цієї власності Сергія Клану, з середнім і, на нашу думку, справедлива ціна 30 тис. дол. за квадратний метр вартістю близько 23 млн. дол., або 700 млн рублів!

Питання, де мільйони? Чоловік сестри міністра Пузікова В.М., вона сама – бізнесмени. Але ось неприємності - вони заявляли за останні п'ять років за два близько 150 млн рублів. Мабе Анатолія Едуардовича купила сестри?

Необхідні наслідки

Більшість з усіх, я не хотів би читачеві, щоб мати враження, що автор цього матеріалу «трири для крові» Васильєва. У мене є тільки одне бажання: щоб дізнатися правду. Так мені важливо почути голоси та звинувачення та захисти. Саме тому я почав займатися «13-кімн. квартира» Євгенії Миколаївни. Багато було очищено. Але є багато питань, які ще не відповіли. Я сподіваюсь, що ми отримуємо їх під час розгляду.

Сайт: www.kp.ru/daily/261/3048672/

633734

Джерело: