Виготовляємо простий прямий холодильник

Не лікуйте важко, це мій перший досвід побудови дистилятора, тому помилки не неминучі.
Більше одного разу я мав ідею зробити себе невеликим дистилятором, як правило, такі думки з'явилися після читання всіляких рецептів. Але як кажуть, що я народилася до того, як я народилася, всі руки не досягали, і я не хочу купити. Я не хочу з декількох причин, добре, в першу чергу, відомий насад, по-друге, дистилятор, згідно з моїми підрахунками, мені буде потрібно 5 разів на рік, і останнє від усього, чому купити щось, що можна зібрати самостійно. Я з'ясував, що я мав і прийшов до висновку, що було в основному все, крім холодильника. Добре, на кубі можна покласти десять літровий напір, на шлангах - нержавіюча гофра, на кубі (мішалка) банку огірків Холодильник хотів зробити якомога простіше, тобто без зварювання, скручування, без спеціальних інструментів і т.д.
І так, з метою, я прийшов через красиву трубку з нержавіючої сталі в магазині обладнання, тільки 100 рублів, і за розмірами вона покривала свої потреби з запасом. Ця трубка була названа «Stainless Steel Sharp» тип ручки лопу. Я купив його, в домашніх умовах я перевірив це дійсно нержавіюча сталь або ні, тести з магнітом, водою і паяльником підтверджені - нержавіюча сталь. Добре, чудово, забито свої розміри (1240×21) в "калікулаторі" і дізнався, що близько 3000 Вт це буде. Що я маю достатньо для будь-якого і з хорошим запасом, нагрів до 2,000 Вт.
Це рукоятка.

Фото2

Я з'ясував, що охолоджуюча сорочка я зроблю з звичайної ПВХ Santech труби сорок, з'єднуючи роз'єми 1⁄2 стандартного розміру для всіх видів гнучких ящиків. Після перекопування через руббські і застібки, я копав це, почав намагатися, наносити, скласти розмір, в цілому, з фото ви можете бачити у

Фото 4

24543534

Фото 5

Фото 6

Я підібрав набір, як це, два трійники, два шматки труби, один зчеплення, два штекери, і два ущільнювачі, які використовуються для підключення прального машинного шланга.

Стартова збірка
Для початку трубка була ущільнена з кожного боку німцями 1⁄2. Процес пайки простий і гарячий, тому я не взяв багато фотографій, але це дуже просто. По-перше, опромінити трубку з кожного боку, з внутрішньої сторони від 5 мм від зовнішнього до 10 мм. Не забудьте використовувати спеціальні флюси для нержавіючої сталі, які просто промивають водою. Потім беремо ніпл, кладемо флюс на ньому і кладемо її в будівлю фен, фен на 280 градусів і чекаємо пару хвилин. Потім кладемо на неї олово, олово поширюємо, без допомоги паяльника. Ну, в кінці вставте гарячу ніплу в трубку, додайте більше олов і гладку з паяльником. Не забудьте нагріти фен на останньому етапі.
Не забудьте промити трубу після пайки гарячою водою під тиском, тому потрібна інструкція з флюси, промивається протягом 30 хвилин. В кінці ми отримуємо цей результат.

Фото 9

Фото 10

Тепер зробимо свердло, щоб свердлити отвори в пробках. Ми беремо перо на дерево, двадцять, і це, як ми витягуємо, з фото зрозуміло, як. Він заточений болгаркою на низьких швидкостях, але ви можете зробити що-небудь, навіть з наповнювачем.

Фото 12

І фактично свердлити штепсель і для одного чохла для куба, виходить дуже акуратно і швидко.

, м. Київ

Фото 14

Фото 15

Фото 16

Добре, отвори готові, і ви можете почати закручування ніплів, де вам потрібно, і нам потрібно закрутити два ніппи в напірну кришку, один, щоб занурити пару інших для термометра, гвинта в заглушках і до кришки тіла. Не забудьте використовувати тільки силіконові колодки в процесі і змащувати їх силіконовим герметиком. Ми беремо герметик "харчування", який призначений для акваріумів. Це весь процес.

7093176

Фото 18

Фото 19

Фото 20

Р

Фото 21

р.

Фото 22

Фото 23

Фото 24.

Фото 25

Ну і завершальна фітинга і збірка холодильника, все зібрано вручну і без гімореї. Ви можете побачити її з фото.

Фото 27

Фото 28

р.

Фото 29

Фото 30

Фото 31

Фото 32

Фото 33

Фото 34

55467034

Тепер потрібно зробити перехідник на кран для подачі води. У мене є аератор, загортаний на виході з крану (інтерест, право? ) Таким чином, він був придбаний таким же і потоплений, тобто він знімав всю начинку з нього і через фумельент з ущільнювачем він перетворився на простий ніпп. Він виявився як нормальний, хоча трохи колхоз, добре, Бог з ним, не буде тиску і в будь-якому випадку, потім простягається страхування.

Фото 36

Фото 37

Тепер ми подбаємо про виготовлення температурного контролю, візуальної Ми беремо два адаптери з 1⁄2 до шланга, так як він називається там науковими, і встановлюємо термометри в них. Для напірної плити я використовував термометр, щоб вимірювати температуру м'яса, він має довгий шпильку. Щоб контролювати температуру пари, при вході холодильника я використовував простий електронний термометр. Як видно з фото, ущільнених силіконовим герметиком і синім стрічкою. Зверху я проповідував теплою раковиною, все дуже багато.

Фото 39

Фото 40

3610Р. 4200Р.

Фото 41

Фото 42.

р.

Фото 43

Фото 44

, Україна

Фото 45

Фото 46

Фото 47

Фото 48

Ну, головне, що зроблено, зараз нам потрібно провести тести для витоків і гідравлічних ударів.
Зануривши холодильник на тросці і дайте йому катування. тортури виявили низьку стійкість до гідравлічного удару, трупи почали повільно виходити, тому було прийнято рішення зафіксувати їх, для цього, якнайкраще, прийшла зелена стяжки. Повторні тести показали усунення цього дефіциту.

Фото 50

Фото 51

Фото 52

Тоді я пам'ятав, що немає сировини для тестування, я повинен піти, процес відомий всім і не вимагає опису. Він чекав, чекав, чекав.

Фото 54

466866

Фото 55

Настав час зробити фінальну збірку і дистилювати воду.
На в'їзді холодильника ми встановлюємо трійник, паровий термосенсор зверху.

Фото 57

Далі закріплюємо холодильник жорстко до стіни, з'єднуємо з краном, в будь-якому випадку застраховані стяжки від збою. З'єднуємо плитку тиску з холодильником через куб. (мішалка). З'єднання з лайнером з нержавіючої сталі. Не забудьте, що прокладки повинні бути тільки силіконові або паранітні, звичайні гумові будуть запахи в дистиляції.

Фото 59

Ну і зараз найцікавіше, ми переходимо на опалення, проводимо водяний тест на повній потужності. Тест пішов просто дрібно! Це 91.8 градусів. 16 градусів. Що це? Холодильник для всіх 100 справляється з навантаженням.

89907018р.

Фото 61

Фото 62

Фото 63

Фото 64

Джерело: