Сусідні конфлікти

З одного з дворів, мешканці перевернулися до Шчукіно: кажуть, що непристойні сусіди обирають паркувальні місця в будь-який спосіб. Вони повісили замки, кладуть деякі обмежувачі і роблять інші речі, тільки завжди можна паркувати автомобіль 5 метрів від входу.
3 фото та відео за допомогою maxkatz

Легко боротися з будь-якими обмеженнями: ви можете залишити заявку на сайті город.mos.ru, і після досить швидкого часу вони прийдуть і відрізати все (Я сподіваюся, що я не зараз обвинувачений від роботи для залу міста і PR їх служби, але він дійсно працює в цій матерії). В Шчукіно, це зміщені в пакетах, я періодично записав заявки на цей сайт. Але деякі люди розумні. У одному з дворів, хтось пофарбував автомобільний номер на стоянці і кладе пластиковий конус, коли автомобіль відсутній.

Але якщо ви знімаєте конус і парк там, вілла навмисно закривається ваш автомобіль. Це виглядає так.

3250Р. 3700Р.

Під склом немає телефонного номера, просто кладемо його як так. Ці номери точно написані на асфальті. Я не вірю в такий недолік після того, як я прийшов з метою і паркував мій автомобіль в цьому місці. Я переглядаю на ніч, заблоковано! Він пішов в таксі, знову заблокував!

Підвіска навколо ситуації з парковкою у дворі є серйозним і буде тільки рости, як моторизація зростає. І ситуація не може бути збережена нескінченним маркуванням місць і намагаючись зробити їх за рахунок газонів - це незадоволений попит. Якщо ви не починаєте серйозно думати про те, як регулювати цю історію, то через деякий час на подвір'ях почнеться боротьба, люди подряпинляться між собою автомобілями, пропалюють колеса і, що добре, встановлюють вогонь на автомобілі сусідів.
У разі відсутності чітких правил (у нашому випадку позначені місця та неминучість покарання), той, хто має сильніший кулак, або хто має пістолет завжди перемагає. Без чітких правил люди починають намагатися вирішувати проблеми за своїми поняттями, і вони не завжди адекватні. У зв'язку з тим, що я запропонував передати повноваження на визначення місць, ціни на них і штрафувати їх на муніципальний рівень.

Але зараз немає правил, стоянка спонтанна, і тому з'являються ці речі. Покладання цегли на витяжці і нижніх коліс не є нашим методом. Для цього цілком заслуговують в'язниці, не можна зіпсувати чужу властивість. Я назвав 02 і назвав поліцію.

Послали в районну міліцію. Вони прийшли, звернулися до звіту, звернулися до відповідальності. Побачити свою годину, але після того, як вони приїхали і звернулися до вантажівки.
Я зробив кілька дзвінків на послуги вантажних автомобілів і знайшов, що були два: АМПП (які евакуації на стоянку) і послуги з перевезення автомобіля, яка переміщається на наступну вулицю під час будь-яких ремонтів. По-перше, поліція трафіку відправила запит на перехресників, я назвав і наполягав на надсилання АМПП.

Через 40 хвилин після того, як вантажівка прибула 40 хвилин.

Не встигнути евакуювати: власник залишив. На жаль, небагато було видалено.

Відправник виданий штраф за статтю 12.19.4 КАО, порушення правил зупинення та паркування. Якщо інший автомобіль заблокований під час зупинки або парковки, то це порушення. Відмінно: 3000 рублів.

Це історія. На жаль, це не просто евакуація або штраф: Я мав супроводжувати весь процес себе - виклик в 02, поліцейський прибув, і це випадок поліцейського руху, після чого я називав себе поліцейською поліцейською, переконавшись, що необхідно кинути вантаж... якщо такі проблеми так важко вирішити, це буде складно уникнути конфліктів у дворі.

Виходячи з результатів цієї історії, я планую зробити наступне:

Я напишу листа до начальника Московської поліції з проханням надати правила реакції на такі звернення: резидент не повинен супроводжувати його заявкою. Вона з пульта дистанційного 02 повинна негайно потрапити до поліцейського трафіку, сама ДАІ повинна викликати вантажний автомобіль, написати штраф і так далі. Тепер всі учасники процесу потрапляють в ступзор на слова «блокований автомобіль».

Я напишіть в Міську раду витирати асфальтобетонні плити і перевірити інші двори району для такої самозгоди.

Я хотів би попросити прокуратуру перевірити законність дій власників BMW, можуть бути ознаки порушення за ст. 12.35. (Іллегальне обмеження прав на привід і роботу транспортного засобу). Тут я не впевнений, що адреса, я буду виглядати знову (якщо є юристи серед читачів - радимо краще робити),

Я буду писати в наступному випуску газети SCH (Я сподіваюся цього року) про цю ситуацію і як поводитися в ній.

Якщо ви побачите самостійку стоянок мешканцями ваших дворів, то сміливо знімайте коні і парк. Щоб пошкодити автомобіль, в реальності, кілька людей підуть (це кут і ви можете легко піти в тюрму), а люди, звичайно, люблять писати про різні колісні різки в Інтернеті, але вони дійсно роблять дуже рідко.
Якщо ви заблокували або загрожували щось, як це, зателефонуйте 02. Іноді вони повинні "зловити" трохи, але в цілому вони допомагають в таких ситуаціях.

Джерело: