Як я впав в позачерговий будинок.

Доброго здоров'я, кожен. У мене була мрія про будинок. На певній точці я знайшов підходящий об'єкт для продажу. Довгий час купити і піти.

Це буде 15, будь ласка, не зламайте його.

001 р. Як було придбано будинок.

002 р. У все, спираючись на інтуїцію, ніхто не просить, не прочитав тематичні ресурси, думав, що такі мох-палені колоди є визначенням круто зручно і т.д.

003, г. Херсон Це головна причина того, чому цей будинок був придбаний. Помешкання розташоване в 15 хвилинах ходьби від готелю.

004 р. Сам будинок проти озера.

005 р. Windows, журнали.

0 товар(ов) - 0.00 € Теремок, не будинок, але казка.

007 Оформлення інтер'єру.

008 Аттику.

009 р. Перегляд з горищаного вікна.

Додано до [mergetime]1385124946[/mergetime]
Для того, щоб перейти до цієї казки якомога швидше, я отримував команду будівельників, в кількості 3 осіб. Їх завдання були покрити дахом, зробити стяжки, складати плиту, копати колодязь і пучок інших веселих завдань.
У процесі підготовки він витягнув кабель від стовпа 40 метрів від будинку. 10 метрів під кабелем викопують лопаткою, потім здогадують викликати трактор з відро.
У цей час будівельники викопували колодязь, виявилося, що на місці з'явилася колись баран, тому коли він був зруйнований, ніхто не занурився з видаленням, тільки закопували цегли в піт.
В результаті замість землі, цегли, каменів та інших будівельних сміття були викопані з колодязя.
На глибині 2 метри, через близьке розташування озера, з'явився «truck» і я був запропонований тримати з свердловиною, як рівень води в озері знизиться, і ми завершимо все.
Незабаром справа виконана, через два місяці пропущена безсоння (липень і серпня) і восени. Я закривав стіни з вогнестійкою. Ведуться роботи OSB на дах.

01033, Україна На дахах приймав картину загального вигляду.

011 OSB майже плащий, стіни майже насичені.

Починався дощ, робітники почали викладати гнучкі черепиці.
012 км Самі черепиці в процесі монтажу.

93012957р.

013 км Тепер перший сніг почався, паль нарешті укладав.

014 км Стіни розтріскуються, колоди в віконних і дверних шляхах поширюються в різних напрямках, я розповів, що все дрібно, тепер під вагою даху буде усадка і все буде відмінно. отвір під трубу буде різати пізніше, прямо в черепиці, господар не закипить.

015 р. Журнал над ганку вигнутий в дугу. Зруби в отворах пробивають на 10 см. Перекриття на плитці виявилося просто простір.

Додано до [mergetime]1385125148[/mergetime]
Результатом є те, що я, з моїм будинком, вирішив поставити кінець до мрії.
Я знаю, що ви будете писати, що я jerk ... Я не заперечю, це всі мої помилки.
Дякуємо всім за прослуховування.

Джерело: