Паління погано.

Історія стала мені вчора. Працює в домашніх умовах на комп'ютері до 3 ранку, втомлений, прототип застосування не працює належним чином. Я вирішив виїхати і курити сигарету перед сном.

Важливо сказати, що моя дружина категорично проти куріння, тому якщо я це зробити, я буде якомога секретним.
Моя дружина і дитина були спати довго, і я, спокійно ковзаючи в в'їзд, зійшов до першого поверху і вивів пакет сигарет з запальничкою з тіста. Собака вирішила не брати з собою (як я зазвичай робити в разі «де ти?» «І, будь ласка, собака прогулялася – він просить піти в туалет».
Я забрав сигарети і легший вийшов з в'їзду і копався по куту.

Я хворий з нього: куріння, шифрування ... Я майже 30 років і я не можу зробити себе кинути. Всі Завтра - останній день до останнього курця в моєму відділі впорається: він не буде, і я не курю більше ні. Дядько!

Він закінчив курити, розтопивши пакет, викинувся на світліший і пішов додому.
Поблизу дверей до входу я зрозумів, що я не взяв ключі домофона зі мною.

Це povorooooooo!

Я хотів би подивитися на вікна нашого входу – раптом хтось ще не спить, так як це було минулого разу, і гучно стежити на кухні.
"Факсинг приварив тебе!" сказав внутрішній голос, коли я бачив, що в 3 ранку на дощі листопада четвер, не єдиний вікно в всьому будинку спалювання. Як це може бути різним.

Що таке варіанти? Я витягував двері, торкаючись, сподіваючись повторити запис одностороннього класу важковаги, який відкриє такі двері своїми руками на боці. Дверцята була злегка зігнута знизу, але магніт не відкрився.
«Чи варто йти? Я повинен вийти до залу, не куриться в кутах! Пробити Я забув ключів, двічі дупу!

У годиннику змащений дощ, а двері не дали. Ні входив з входу. Листопад, холод, 3 a.m., дощ! Всі будинки під ковдру переглядають сон 7, я єдиний під дверима, як ідіот. І насправді це добре!

«Зберігати квартиру? Зроби дитину? Що я кажу дружину? Де я пішов на половину минулого чотири і чому я запах, як сигарети? Які інші варіанти?

Люккілі, були автомобільні ключі в кишені. Я дивився на мій ковтання: це було припарковано 3 метрів від входу, прямо під вікнами першого поверху (на спеціальному куті для розвантаження всіляких альтанок з кондиціонером – це так, щоб ви не думаєте, що я один з тих, хто кладе машину безпосередньо в вхід).

«Зніміть в машині до ранку, поки хтось з'являється? Що, якщо моя дружина прокинулася вночі і я не в квартирі? У цьому випадку, щоб розповісти про сигарети будуть спасіння - він подумав, що я пішов до жінок вночі. Ні, спати в машині не опція.

Є інструменти в багажнику !!! Визначте двері, вставте більший ключ і, як важіль, зонд під магнітом. Фізика все!

А потім другий буммер чекав мене: в цей дуже день, в цьому дуже годині акумулятор збігався в брелок! Клапан старий, двосторонній, з'їдає акумулятор на 3 тижні, але зараз !!! Я закрив мій автомобіль останню ніч, він був дрібним.

"Захоплення пекти!"! Моноцидоз? Зареєструватися Як це відбувається в один вечір? Як?

У салоні рукавного зуба є запасний рукавний відсік, але якщо я відкрив двері з ключем, сигналізація відходить, а в той час як я підбираю брелок, пляшку або щось йде в машину. Право під вікнами. Половина минулого чотири!

«Ми повинні йти в магазин для акумулятора. Немає гаманця! Вони знають мене, я залишаю щось, наприклад.

Я зробив його в магазин зручності, але я знову нещасливий: немає батарей. Зареєструйся! Дійсно? З повагою!
І прогулявся по всіх наметах ще 20 хвилин, але ніхто не мав батарей.

Знайдено драйвери таксі. Я пощастив один з них запасний акумулятор. Я хотів би пояснити ситуацію на довгий час і чому мені потрібна батарея, щоб він міг дати мені безкоштовно. Люди в нашому місті є своєрідними і симпатичними: Я сказав про ситуацію з дружиною і через 10 хвилин я був на моєму автомобілі, взяв коробку інструментів і пішов до дверей входу.

Тут я був удачливий другий раз: рука, яка кладе двері, нехтувавши правила, які зовні повинні бути тільки круглими капелюхами шурупів. Назовні були 2 гайки на шурупці, які закріпили магніт до дверей. Тріщина, 8-голова, 10, 30-друга голова, і я всередині. Я поклав горіхи в кишеню, закривав машину. Я пішов додому (Я не закривав двері) і прогулявся спокійно.

Уг! Пройшов.

Я зняв своє пальто і щось важке на Олімпійських іграх кишеню зловив свою увагу.
Ті були ебать ключі! Головна З fucking intercom pill! Ось чому я затримую три-чотири години вранці, бігаючи в дощі, витягаючи двері, прокидивши акумулятор і таксі драйвери і закінчуючи нічним монтажем! Через ключі, які я мав з собою все разом!

«Ні, це не про ключі ... Це через сигарети! сказав внутрішній голос.

П. С.
Увімкніть собаку вранці. Він помітив, що не вистачало горіхів на приводних дверях і скаржився на своїх бабусях.
«Що таке холіган! Тексти пісень, а це означає: Вони блукають вночі, горіхи рол! Ні офіцерів Паразити!
"Не сердитися, Баба Вал! Мій будинок сповнений горіхів. Дякуемо!
Я отримав собаку додому і отримав горіхи. З життєздатним поглядом я кладаю горіхи в моєму місці з красивою червоною граткою. Щиро дякую! Як і час, коли я непогано залишила сумку сміття на витяжці холості, яка заблокувала контейнер.
Я не курю.

Джерело: