Проект "Турбо-Буханка" (18 фото)

Ви можете любити лофа, ви можете поцікавити його, або ви можете відразу. У будь-якому випадку, до захоплення Уляновського автомобільного заводу, вона продовжує згасати думки покупців і додавати безсонні ночі майстрам тюнінгових центрів. Після того, як завжди будуть власники легендарного, які хочуть, щоб їх авто відрізнялися від своїх сусідів в потоці, і це не завжди можна зробити стандартними методами.

Я ще не входив в салон, але коли я почув автономний обігрівач. Якщо був дорогий іноземний автомобіль перед мною, це не буде на всіх дивних, але для Loaf це чіткий знак, що він був досить багато роботи.

На даху чітко видно зовнішній блок кондиціонування і прихований пошуковий двигун.

Навіть якщо це добре виглядає на 35 Simex, в бронюванні камуфляжно-фарбового покриття і комплекті живлення RIF.

Висока сидіння, це про експериментальне - замість звичайних місць, встановлених місць від Land Rover Defender. Комфортний і комфортний. Чи знаєте англійські інженери, що вони прийшли з великим варіантом, щоб замінити звичайний непорозуміння для УАЗ, приплив з злегка високою подушкою?

У салоні теж все змінилося – два комфортабельних диван-трансформери, які можна викласти в шикарне ліжко, не втрачаючи багажний простір або в ящиках в багажнику або в ящиках під диванами.

Стеля кондиціювання від «будинку на колесах». Я ніколи не потрапив до нього.

Торпедо трохи перенасичено перемикачами, кнопками та начинками, але це точка.

Землети від Land Rover Defender досить добре підходять в обмеженому просторі.

Але один недолік я все ще знайшов - прокладаючи ліжко, сходження в неї так, щоб при цьому зняти взуття і покласти їх під ліжком не вийде. Вам доведеться сидіти на краю, вимкніть не завжди чисте взуття і візьміть йогаголову позу, щоб кинути її.

Телевізор, кондиціонер, DVD-плеєр, зазначена автономна плита, що не всі. На даху було місце не тільки для експедиційного стовбура і двох маркіксів, але і для сонячної панелі, повного люка і прожектора. У разі не вистачає діодних світильників.

Виготовлений для замовлення люків і сонячної батареї, яка навіть в поганих погодних умовах заряджає акумулятор:

...

Спальня на всіх канонах.

...

DVD, телевізор, стіл... Центральний російський пейзаж у вікні нагадує автомобіль.

...

...

Пам'ятайте 35-й каток? Так, враховуючи регулярні основні пари, це лоф їде і йде дуже весело, особливо на високих швидкостях.

Але щось говорить мені, що «великий шум» не виходить ззовні, але від дивної труби простягається з одного боку до іншої. У мене є Бухан в домашніх умовах, але немає такої фортифікації. Я розповідаю тебе!

Нові труби займають багато місця під витяжкою, для роботи з двигуном доведеться періодично видаляти їх.

Проект "Турбо-Буханка" (18 фото) Р

Про турбіну з'являвся хтось. Отримати його ... лимонад. Щоб правильно відповісти. Дійсно, хитрість труб вище і під витяжкою не без причини. лофа поповнила низку турбокарів і її власнику необхідно перейти до автомагазину для відповідного приклеювача.

Проте турбіна УАЗ вже не дивно. У наш час на борту Уляновського мозкового дзвону відвідали різні блоки живлення, але тут, щоб поставити турбіну на стандарт 409, він не поганий.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У результаті турбіна Garrett зайняла своє право, а ОАЕ отримала значне збільшення потужності, що не болить на всіх.

Для задньої камери найкраще місце в плані бруду, але краще в плані вигляду:

Роз'єми пневматичної системи розташовані по обидва боки для зручності накачування коліс. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug, ви не повинні мати довгий шланг.

Проект "Турбо-Буханка" (18 фото) р.

Роз'єм для підключення задньої панелі управління лебідкою.

Ще одним питанням є те, що тривалий термін служби двигуна буде достатньо з такою «оновою», оскільки не секрет, що двигуни Волги далеко від стабільності деяких відомих одиниць з «острів» або іншого континенту, наприклад.

Ми додаємо турбокомпресор і отримуємо ймовірність перегріву, а також теоретичну можливість, що регулярні поршні не витримають такого лікування.

На задній потужності бампера RIF підходять не тільки запасні, але і лебідки.

Незважаючи на спалах мозку, автомобіль вже спробував відмовитися від імплантованого пристрою, видаючи пару помилок незвичайних для УАЗ, але програмне забезпечення в цьому випадку є найменшою частиною роботи. Смарт монітори екрана швидко виправити це непорозуміння.

У будь-якому випадку, факт залишається, що UAZ придбав турбо-версію ZMZ-409, хоча ще не офіційно, але цілком реально і деякі, наприклад, вдалося відчути себе особисто.

Все, що ми повинні зробити, слідуючи майбутнім лофа. Усе, можливо, всі вгадки не мають підстави, і власники тих же Патріотів не сумніваються в змозі зробити ваш кінь, і себе теж, хороший подарунок.
Всі

Джерело: