Вітаю поважну японську. Я прочитав цей сайт протягом тривалого часу, але я вирішив писати його вперше. Чи є ваш бізнес, я запитаю вас не зламати повідомлення. У вас буде 19 фото і 1 відео.
Я не взяв всіх фотографій, тому деякі з них з інтернету.
Проксимус З нагоди реконструкції я хотів зробити світлодіодне освітлення в залі. Але не модно зараз нішу освітлення, а саме основне освітлення. Я з'ясував, що це займе. Буде потрібно:
1. Світлодіодна стрічка RGB.
2,2 км джерело живлення.
3. Підсилювач.
4. Контролер.
5. 4 живий дріт.
6. Жнівень Алюмінієвий профіль.
7. Про нас Пара рук, бажано всі чотири.
Я пішов з китайського магазину і купив:
Риббон 4 в 5. Як це:
Розрахунок джерела живлення. Враховуючи запас, отримано 360 Вт. А необхідний струм підсилювача вийшов на канал 10A (триканальний підсилювач, по каналу для кожного кольору).
Однак, як виявилося пізніше, фактичне споживання стрічки менше заявленої 2 рази, і дієта виявилася на рисунку. Але не гірше.
Це більше.
Живлення 360 Вт.
р.
RGB підсилювач.
Контролер з дистанційним керуванням. Цікаво.
997182р.
30 м кв. Ось чому так багато.
Я замовив профіль в Києві. Я отримав найпростіший + лінзу. Не потрібно більше. 9 бабуся 2м.
Через місяць прибули всі подарунки від китайських братів. Моя жінка допомогла мені з цим непростим завданням.
Номер до 3м.
Для того щоб не зіпсувати естетику, я вирішив розмістити живлення і контролювати в сусідньому приміщенні, проводивши дроти через спеціально виготовлений отвір в стіні.
Стрічка закрита в кільце близько 17 м довга, і так як провідні доріжки на стрічці тонкі, не можна закріпити весь кільце в одному місці - на далекому кінці вона буде світитися, а на початку може вигорнути. Для живлення стрічки в 4 точках на рівній відстані один від одного. Наріжте дріт на праві шматочки і намотайте через отвір в стіні в наступну кімнату, де буде живлення.
Починаємо прикріпити профіль між стельою і стіною, одночасно приховуючи дріт під ним. Давайте просто ставимо його на рушник.
Також в місцях пайки дроту до стрічки робимо отвори для виходу дроту. Ви побачите, що пізніше. Так повільно монтуйте профіль по периметру.
Стрічка вже має клейовий субстрат, але в деяких місцях контактні платформи пропускають через нього, тому її присмоктування приклеїти безпосередньо до профілю. Ми склеюємо смуги двосторонніх стрічок.
Заглушена стрічка:
р.
Вихід дроту з профілю:
А коли ми покладаємо їх разом,
Добре, G-точ всіх углості є з'єднання профілів і дротів і протрудування контролера IR ресивера. Тимчасово.
На цій роботі в залі практично завершено, залишається тільки приклеїти лінзу на профілі.
До речі, вона не хоче потрапити в фокус.
Щоб розмістити всі електронні яруси, коробка, як це було придбано.
Виявилося найкращою якістю виробництва.
3632599Р.
Ми доставляємо на алюмінієві кути і починаємо начинку все всередині коробки:
Поставте коробку на місце і проводимо її, з'єднайте контролер, ресивер якого, як ми побачили, приклеюємо в наступну кімнату:
Додано до [mergetime]13852197[/mergetime]
Коробка має 220 вимикачів в залі, тому перевертаємо все і відключаємо як зазвичай. При вимкненні живлення контролер запам'ятовує останній режим.
І тепер відеоробота. Люди, які страждають епілепсією, не рекомендують дивитися.
Відео показує, які цікаві режими контролера, Новорічна гірлянда вже не потрібна. Ви можете регулювати будь-який відтінок і яскравість світла.
Вартість грошей близько $300.
$120 профіль, однакова кількість електроніки. Решта є ящиком, і всілякими невеликими будівельними матеріалами.
Не зовсім приємний момент - в електроживленні є холодильник, який не був від тихого. На щастя, вона входить досить рідко.
Якщо у вас виникли питання, я відповість.
Джерело: