М1 Перловий газ

Ми не думали, що це автомобіль. Все почалося з того, що ми пішли до славного міста Волгограда, щоб купити 401 Московіти для їзди. Так ми їдемо з майстером, говоримо про те, як багато кілограмів мавпи є в Африці, і він сказав нам. Як ви знаєте, і про мене і мій автомобіль навіть написав статтю в газеті (і показує кліпінг з тієї ж статті з фото його з Emka). Він був пострілом в голові з ближнього діапазону. Ні, ми знали, що газ М1 виглядав так, але з яких причин ми думали, що це був розмір Москвича 401. І ось Єп, людина. І ось ми йдемо.

Прибув додому з хворим гламом в очах, почався... Безсонні ночі, проведені в Інтернеті, дзвінки на всі оголошення. Будь-який, весело... І ось ми знайдемо оголошення з року тому. Продається ціна від 100 рублів, з документами, тільки дуже довгий час не пішли. Я нічого не робив. Дзвоните до Ні, ви не зробили. Я все ще продаю... У всьому, він дав нам більше 85 через наш вік і люстр в очах. Не було більше, всі вони можуть зробити. Тільки вантажівка. У францовому темпі я круїз навколо регіону, зібрати гроші від рідних, продати останні непотрібні шкарпетки і в ніч, прокат 400 км і тільки миття і має вечерю, дружину і летіти до Саратов.

Що таке поїздка. 26 годин без сну, 1600 км рани, але вперед, вперед і тільки вперед. Почуття, що якщо ми зупиняємось зараз, наша мрія буде просто прийняти і йти. Полетіти, випаровувати або закопувати, але ми не будемо. Що ми не будемо говорити, розкажіть один одному жартів, співати пісні, просто залишатися змією. Тривають 100 км до м. Балаков на швидкості 50 км / год, на відстані 100 метрів від автоплетіння по місту Саратов.
Ми приїхали в Балакове, зателефонувавши до власника. Виявляється, що у нас є ще 70 км, тому що автомобіль живе в Пугачова. Милі пройшли в одному диханні, якщо вони не існують.

Після цього була дорога назад, і я залишила 3 години пізніше, ніж на букмекер, і прибули на початку 5 годин. До того ж, я прибув до 5 ранку, і коли я прокинувся на 12 п.м., і вони ще не там, мені довелося нервувати. Крім того, їхній телефон вимкнено або з діапазону, автомобіль з документами, які вони мають. Я шокував. Газ до підлоги, спинка. На всіх постах немає сумнівів. В результаті я знаходжу, що вони розбили під Білою Калитавою, і це не доля, щоб взяти когось телефон і зателефонувати мені. У слово, Фрекс. Але головний автомобіль є безпечним і звуком.

Після того, як рік не було часу, ні грошей, щоб це зробити, а потім починається робота, проміжний результат якого можна побачити на прикріпленому фото. Відновлення машини з стану повного металобрухту зайняла близько трьох років життя в прямому сенсі слова. Набагато залишається зробити, але багато вже зроблено. І все це було зроблено не мільйонерами, але звичайними молодими хлопцями в гаражі і катастрофічним дефіцитом грошей. Це автомобіль, в якому інвестується душа.

Ось кілька фото її оригінального стану.

Двигун.

магазини

магазини

казіно

Габаритний зображення

праска

праска

Ну, ще одна картина держави сьогодні. Багато змін... Якщо тема цікава, я продовжую у вигляді сюжету з фото.

Джерело: