Допоможіть вирішити долю літа!

Коротко, ця історія: Я трахнув літати: сходження на обличчя, руки... karoch як трахнув вгору! Ну, я спалив її. Не з тапочкою, не з газетою, але так як вони запрошують на концерті, в одному чіткому русі вона впала на підлогу, витягала її передню ногу пару раз і заморожувати ... а потім я відчував себе дуже шкода за її ... люди не шкода - літати шкода, ви знаєте ... Я забрав його і кладаю його на столі, літати має нульові рухи, і мої пізнання. Добре, давайте ебать її, штовхати її, удар її ... в основному ебать її так, щоб вона спокійно почала жити! Спочатку витягніть одну лапу, потім другий і т.д. Я відразу пам'ятав, як в дитинстві вони кинули жатки, як можна, вони застібаються характерним звучанням на землі і впали в ступругу (можна називати його «підступом»), але через десять хвилин вони почали входити до тих пір, поки вони спокійно стрибали їх шлях... Підсумок: літати ведуть навколо столу досить весело. Трохи коноплі звичайно ... але не літати, хоча при появі крильця є цілими і не так лососьми, як це. Принесіть її згущену на зубочистку, вона змащувала її лапки, потім вона почала лизати, як вона подарувала їй поцілунок. Тут кенти заслуговують окреме слово: Я помітив, що вони намагаються відштовхувати стіл ... watt? Я подарував їм труси, відкинув їх від мого літа, як вони були позаду. Тепер, варто сподіватися, що мій літати буде потерти порожнистий, як ті жаби? Чи є його життєво важливості назавжди втратити і варто закінчити? Я боїться не впоратися з собою, коротко, допомогти людям!

Джерело: