Шельф під годинник своїми руками

Добрий день з цінними Япами. Довгий час у мене була ідея, як годинник коханка, щоб придумати свого роду полки. Плюс, я люблю, цінувати і збирати Zippo, а також дивитися. Я вирішив зробити те, що з моїми кроками руками.

Якщо ви дійсно хочете, ви можете зламати, але не бажано. У вас буде 46 фото.

1,1 км Це був свого роду. Тіред. Я думаю, що я буду зробити номер для обох годинників і запальників.

2,2 км Я взяв лист фанери, який залишився з створення акустичної полиці,

3. У Самоклеючі килими. Дуже зручно використовувати в порівнянні з нормами.

4. У Вимірювано?

р.

5. Умань Пробити майбутні ноги, рівні.

6. Жнівень Основна поперечна полиця, подана килимом.

7. Про нас Так як ковролін був досить "збитий", ніжки та інші елементи (див. нижче) вирішили покрити тільки чорною, глянцевою плівкою.

3486925

8. Нога (результат)

9. Навігація вона.

р.

10. Спостереження та помічник - Медіа

11. Виріжте бічні стійки-власники (подрібніть до гладкості) Ліворуч готовий.

12. Це квартира. Це добре.

13.00 р. Чорна глянцева паста майбутнього внутрішньої сторони стійки.

14. Зовнішній вигляд килима. Для чіткості.

15 і більше.

16.00 р. Самоклеючі килими дуже комфортні і милі речі. Перейдіть на ліжко самостійно, приклейте себе ідеально. Легко різати. Фото показує, просто згладжують суглоб, нічого не падає. Далі

17.00 р. Залийте каву, інший муг, дим, див., продовжуйте (куріння зло, я погоджуюсь, інтенсивно кинути цю страшну звичку)

317269

18 років Карпет хороший, глянець також нічого, на жаль, до ідеальної фанери не доводили, тому поверхня не дуже гладка.

19.00 р. Мідь, меблі, дуже легкий, ніготь.

20. Він не застрягне, і, може розбити фанеру, так, щоб допомогти, свердлити отвори в бічних стійках.

21. Виміряйте довжину і ширину, видаліть належним чином.

22. Це нормально.

23. У нас є ще один ляпас на ньому, і все це прикріплюється до вже зазначеної полиці.

24. Тубус. Пластика. На ньому настоянка зі скла, рулон. Продається професійна робота. Також, досить зручний, і, багатоприпустимий матеріал) (оригінальна довжина становить близько півтора метрів і, до речі, якщо ви зрізаєте уздовж і навпіл, можна побудувати дуже хороший жолоб для зливу води в частому будинку / країні, так і на замітці;)

25. міра-як звичайний-regime-pilim.

26. Тут я вибігла з нормального килима, був тільки звичайний, жорсткий, приклеєний до Титану або схожим клеєм (сор для тауології). Заходи, знову зрізати.

27. Будівництво степлера. Краще зберегти пальці. Я не думаю, що я повинен пояснити щось на фото. Обгортаємо, проводимо коліна, тому що, знову, дуже жорсткий килим.

28. Красивий, пошитий канал

29. Спробуйте.

30. Я бачив брус. І на довгий час, болесно відрегулювати розмір, який не буде силою, але міцно стояв на кінці труби.

31. Це його.

32. Ми одягаємо все на стілець. Редагування.

р.

33. З великими гвинтами на дереві, через бічні стійки і в вищеописаний брус, ми з'єднуємо тримач для годинника з рештою конструкції (фото не можна зробити), тому так.)

34. Базовий дизайн готовий. (Я не думав, що це буде працювати з моїми крокованими руками.)

35. Фільм знову. Ми робимо два сантиметри і один дво сантиметровий рейки. Почав його, курити його.

Р

36.00 Р Плагін.

37. Так само з іншими двома.

38. Спробуйте. Так як стелажі дуже тонкі, а вага на них буде практично немає, ми просто робимо принцип «міні-сплітаючи».

39.00 р. Шматочок сирої гуми. Дуже добре і не дуже добре ковзає.

40. О, і, дивлячись на них. Спочатку все було вимірено, щоб відповідати точно сім (для кожного дня тижня), пробурені отвори, вставляють всі ті ж меблі мідні нігті. Ми не тримали.

41. Про нас Рівні. Натюрморт.

42. Розмір отворів вийшов точно праворуч.

43. Результат. П.С. Я хотів наклеїти металеві пластини на брусі і під кожен годинник, на записі, гравіювання дня тижня (це гравіювання пристрою), то, безумовно, ... не з руками) Я просто писав його.

3610Р. 4200Р.

44. І тут.

р.

45. Будьте обережні і все в своєму місці. П.С. Субота, я забув мій годинник на роботі. А світліше дня завжди зі мною.

46. І ось ваш помічник - кошеня - знову.)

Дуже дякую.

Додано до [mergetime]1385298655[/mergetime]
Я зробив. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Джерело: