Ситуація в Китаї

Китай Бібліотеки, щоб купити американський дебат

В цілому я прочитав коментарі і саму тему, зморщивши зубний біль і вирішив допомогти комусь і покласти все на полки. Так, і підібрати докази для даних, так як кілька людей говорять Китаянки на вовняні господарські форуми.

Першим є доказ самої статті. Довідник до статті від 21.11.2013 р. Китайський 50 Економіст Форуму ().
Перейдіть на сайт форуму та ознайомтеся з денним 244 та 243 зустрічі (Листопад 20 та 7, 2013). Основною темою є заголовок зустрічі.
Сесія 244 - дание дание -дание 2013-11-20 () За допомогою економіки на кадр і аналіз трьох прикладів — Ян (голова Народного банку Китаю)
1 2 3 4 5 6 6 7 8 9 10 11 12 13 14 13 14 16 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 (Об’єднання та імпорт реформ в Китаї — Лю Вей, художник)
Розглянуто транскрипцію засідань, викопаних на офіційне Weibo відповідальних осіб та ін. Поступова заява про відмову в придбанні долара виконана в вени EXAMPLE, PLEASE, R&M E R до аналізу декількох ситуацій.
Я запевняю вас, якщо це зміни в державній політиці, то:
1) Це було оголошено через офіційні канали, не на господарському форумі.
2) Це те, що всі китайські ЗМІ будуть кричати про. І так за запитом «Новини про Голову Народного банку Китаю» останні новини про підтримку національного капіталу та створення малого бізнесу.
(3) При запиті «Китай не купить більше боргів США», ми побачимо новини з 2005 року, 2007, 2009 та всі роки. Вони проводяться регулярно.
Перший висновок - читати первинні джерела і нічого не вірити журналістам-дельбобам не зрозуміло, хто хоче спати за рахунок смоктання це незрозуміло.
Далі коментарі звучали про стан виробництва в Китаї, китайські заробітні плати, частка знань-інтенсивного виробництва в цілому та ін. У майбутньому я спробую пояснити кожну точку.

Проксимус Найчастіше в коментарях є дисертація, яка після виходу всіх наукових розробок Західного світу з Китаю країна буде ковзати в середні віки, так як самі китайці не знають, як зробити що-небудь, і тільки зібрати те, що західного старшого брата відправили, так як вони не довіряють нічого високотехнологічного.
Проксимус Процесор Huawei K3V2 встановлений в процесорі Huawei Ascend D Core. Він повністю розроблений, зібраний і виготовлений в Китаї.

Unicore і C-Core процесор (x86 і x64), власної оперативної пам'яті, власної операційної системи тощо. Є багато брендів, достатньо, щоб згадати, що вежа клітин практично всі роботи на обладнанні Huawei, в області споживача, китайських маршрутизаторів, мобільних телефонів і т.д. займають свою нішу, і впевнено розширюються.
Зняття західної техніки з Китаю 10 років тому може загинути галузь. Це не більше справи.

Я сказав, що ви не розірвати його, океї, нехай йдуть.
Якщо я запустив список всіх брендів, які працюють в Китаї від розробки до релізу, не вистачає місця. Процес початкового накопичення знань завершено, Китай практично повністю перейшов на самодостатність з знаннями-інтенсивними технологіями.
Так само поїзди. У далекому минулому це Siemens Velaro. Тепер це завод в Циндао.

А якщо у 2008 році поїзди були капітально поступаються представниці, то зараз Siemens змушений займатися промисловою підвіскою. Китаянка слабка в дизайні, але в ідеалі існуючих стандартів, вони, як і японські, не мають рівних.
Huawei телефонів почав збирати телефони з тих компонентів, які вдалося вкрасти / придбати / отримати. Тепер це величезна компанія, яка розробляє і виробляє все себе, від процесорів в мобільних телефонах до коміркових веж і задніх мультиплексорів.

Все циклічно. Пам'ятайте, що Американська троянда – через еміграцію кращих вчених світу після Першої та другої світової війни в США.
Китай є дуже активним у залученні іноземних вчених. Про секретну зброю США - робоча віза для висококваліфікованих фахівців H1B. У 2013 році Китай ухвалив такі ж правила візи R1 та R2. Це кільце дзвінка? За умови, що робочі умови, заробітні плати та ін. для висококваліфікованих фахівців перевищують всі ліміти. Подруга шахтних робіт як хіміка, його зарплата тут перевищує шахту за наказом величини.
Фото не її, але дуже важко знайти образ такої візи. Не буде необґрунтованою.

Китайський внутрішній ринок.
Зроблено це без іноземних ринків, Китайське виробництво буде відключено. Так, він був.
На сьогоднішній день щомісячний оборот однієї платіжної системи Китаю – Alipay становить близько 2 трильйону юань на місяць. Його основним клієнтом є онлайн-торгівля Taobao. Ведб не єдиний живий. Китайський внутрішній ринок останнім часом став дуже міцним, і багато товарів знаходять своїх споживачів без кордонів.
Це безпосередньо лунає наступну точку: зарплати.

Скільки коштує середня людина в Китаї? Ми зосередимося не на тих, хто торкнеться «платою рису» на день роботи, але на нормальних рекрутингових сайтах, оголошеннях на вулицях і т.д. Так скільки людина заробляє в Китаї?
Мийка для миття посуду. Зарплата 1200-1500 юань в місяць, офіціантка – 1300-1600 юань в місяць (US$ 1 = 6 юань)

35707

Водійська заробітна плата вища – від 2 до 3 тис. грн. на місяць.

Р

Вчителі Kindergarten однакові. Між 2000 і 3000 юань.

Як з замовленням зарплат, все зрозуміло. Якщо у Вас виникли питання про будь-яку професію, звертайтеся до нас.
Але не варто забувати про те, що розглянути заробітні плати в ізоляції від ціни не передбачені. Скільки коштує жити в Китаї? Наприклад, я платжу 1,000 юан місяць за квартиру в цьому будинку (включаючи світло, воду, інтернет і опалення).

Це шикарний комплекс з опаленням у вигляді теплих підлог, мармурового залу, фонтану в лобі, безпеки тощо. Просторий житловий комплекс площею 500 кв.м. Не буде кенель 2х3 метрів, а квартира площею 60-70 кв.м.

Скільки я оплачую за електроенергію в минулому місяці? Відповідь на отримання становить 11.58 юань. У мене є холодильник, пральна машина, котел, ноутбук — стандартний комплект бакалаврів.

Скільки коштує вибірковий обід у місті? Подача рису з м'ясом і кімчами обійдеться 8 юань.

Джерело: