Звичайно, це повідомлення не думали заздалегідь.
І сталося так, що думка про нього прийшла, коли він вже в лікарні. Я думаю, що певна частина людей буде цікаво дізнатися, як годувати німецькими лікарнями.
Габаритний зображення
Я спробую розповісти вам про це з парою фотографій.
Звісно, краще не йти в лікарню і бажаю вам тільки здоров'я.
Якщо планується, то з відділом прийому, якщо ви приносили швидку допомогу, то з аварійного відділення.
Я не збираюся боротися з надзвичайними справами, все зрозуміло.
Якщо ви плануєте розміститися на іспиті, то як правило, ви позначаєте лист, де вказується дата і коли ви очікуєте в лікарні.
При заїзді в зазначений час ви інформуєте відділ прийому медичних працівників, які ви прибули.
Після чого ви заповнюєте пучок документів і призначаєте штрих-код до всіх документів. Згодом цей штрих-код буде у вигляді паперового браслета на руці і різних наклейках, які будуть приклеюватися на різні тести, які ви візьмете.
Після того, як ви прийняли в офіс і ви познайомитеся з приміщенням.
Після того, як ви побували про те, що у вас є меню.
Ви можете обговорити з ним ваші уподобання, що ви звикли їсти на сніданок або вечерю, який напій: який чай, кава та ін.
У обідній меню, як правило, є суп, три другі курси, десерт. Всі вони позначені A, B, C. Наприклад, вегетаріанському меню, якщо він повинен бути без свинини від релігійних уподобань, C підходить для діабетиків.
Меню заплановано на тиждень. Ви просто лікуєте, що ви хочете їсти на день.
Ви також обираєте, що хочете їсти на сніданок і вечерю.
Це зазвичай булочки (три види), вершкове масло або маргарин, ковбаса, пасти, шинка, йогурт, йогурт, яйця, сири, різні конфітюри. Ви просто повинні розповісти мені, що і скільки.
р.
Фото
Фото
Всі заповнені форми записуються в комп'ютер. Що, в наслідок, при виведенні завдання на харчовий блок, враховує Ваші побажання.
Обід надходить до відділення в спеціальних стійках з лотками, на яких є пластини термосів.
Кожен лоток має паперову вставку, на якій він написаний тим, що і для якого призначений пацієнт.
На обід і вечерю є коротка закуска.
Ви завжди можете отримати свіжу воду в спеціальних сатураторах, без газу або злегка згортання.
3610Р. 4200Р.
Якщо ви готові до операції або мають післяопераційний період, то природне харчування обмежене.
Ваше перебування в лікарні повністю покрите медичним страхуванням.
Ви тільки оплачуєте 10 євро на добу з кишені.
Я повинен сказати, що в лікарнях в Німеччині, це не призначене для пацієнтів, щоб принести їжу з дому, хоча ніхто не забороне вас привезти різні фрукти і цукерки.
І є важлива деталь. Ви маєте право не відчувати біль і все зроблено так, що ви не відчуваєте його. При розряді ви навіть попросили заповнити картку, як ви думаєте, що больова терапія була ефективною.
Державне медичне страхування сплачує 14.9 відсотків заробітної плати:
З них 7,9 відсотків оплачується працівником, 7 відсотків оплачується роботодавцем.
Страхування охоплює всю сім'ю. Для кожної сім'ї це різні витрати.
Чи не хворі! Овіму.
Для якості фото, знятих з смартфону.
592682
Джерело: