Я не погоджуюся з політиками Путіна.

Це сумний лист, який я отримав сьогодні від одного з слухачів Любени. Що ви думаєте, ніжники? Що ви думаєте про нашу демократію та стабільність?

Привіт, Віталія. Хочу порадувати вас порадами. Я трохи плутав себе.
Я в 11 класі, в соціально-економічній галузі. Навчання досить добре. 4 днів тому я написав регіональну олімпіади в соціальних дослідженнях. У есе призвело до аргументів Путіна, його, ставити його м'яко, сором'язливої внутрішньої політики. Я писав і забули...

Напередодні наступного дня лунали лунки. В фізиці я був настільки поганим, і Путін був номінований на премію Nobel. Я набрав. Але сьогодні...
Перед економікою мій однокласник летить в клас і прямо до мене.
до Ви маєте книгу Тараканова «Президент Путіна в новій редакції»?
- Значення?
до У вас є книга, як це?
- Чому це потрібно? Я маю специфічне ставлення до Путіна.
- Я сказав, що у вас є один?
Немає, але можливо, ви можете купити його або завантажити його.
Так, у вівторок, ви будете писати цю книгу. Ви читаєте, ви аналізуєте, ви погоджуєтесь.
Я шкода, я трахнув.
Олена Валентинівна, не погоджуюсь з політикою Путіна. Я не поділився своїми думками. Я з абсолютно іншого табору.
- Догляд за ногами. У вівторок адміністрація прийде, і вам доведеться поговорити про це в монтажному залі.
Прохолодний відбіг. Ведуться господиня. Цирку продовжено.
до Спасибі, 11 А, щоб допомогти нам. Ми не маємо часу для цієї книги.
до Що говорить про? Чому ми?
Далі слідують згортання, що в кожній епоху необхідно згинати, що це виховання патріотів, що це протистояння Болотної. Я був «заслужений» ще більше.
Я нарешті загинув.
Я почув половинку з мого улюбленого вчителя.
Я збираюся отримати мій диплом, і я збираюся до коледжу. Решта року перетвориться в пекло. Я збираю школу. І є -- добре, я отримую його.
Я спробував цитувати статті Конституції України
Це не дивно.
У будинку немає книг в Інтернеті. Тільки напишіть статті, які оцінять Путін. Це гарне падіння виклику. Я плутав.
Що робити? Принципи або концесії? Що робити?
Будь ласка, дайте мені поради. Не лікуйте, як фантастика. Я написав правду. Я відчуваю себе як міні-Вінстон. Я дійсно не знаю, що робити ...
Джерело: vk.com/vit.bass?w=wall863449_13265

Джерело: