274
І знову, лоджія.
Очікується на лоджію ремонтувати.
У зв'язку з тим, що мета звіту не було – деякі етапи обробки не фотографуються. Але в цілому процедура повинна бути чіткою.
Буде 20 карток. Походимо.
1,1 км На підлозі я кладу екструдований полістирол 30мм. Покладіть маяк і затопили підлогу.
2,2 км Дивитися маяки тут.
3. закріплюємо 50 мм вигнутої пінополістирол + сітка на стіні.
під сендвічем вікно - 30 мм піни, приклеїти за штангами (вони можна побачити на попередньому пікеті). Потім вертикальні стовпчики, між ними 2 шари 50 мм. До барів нігтьової фольги єолон по всій довжині. Пришиваємо її вологоміцними плитами. Природно, всі тріщини пінопластувалися.
4854.400
4. У Складання стін на маяках. Я не зробив це самостійно (для того, як я зробив це себе, місяць виходив :)) кинув проводку під лампами на стелі.
5. Умань Разом з батьком вони збирали гіпсокартонний каркас. Приклеюється до шахти і зверху вапурної ізоляції
94023711
6. стеля приймала 2 дні, разом з гіпсокартонним покриттям
5616865,00 Р
7. гіпсокартон, глазурований сам
8. У
7083391
9. пофарбована стеля і встановлена лампа. при звичайних галогенах, але планує змінити світлодіодні
10. Він укладав фольгололон як субстрат на підлозі, на ньому з'явилася тепла плівкова підлога, і почав класти паркетну дошку.
11. Підлога готовий.
12. перший раз укладаються. Вийшла до тріфінгу.
доб.
13.00 р. Язик не був на руку. Я забив останній ряд. :)
14. підлога з пластиком і розписом стін братом дружини
15.00 р.
16.00 р. Я купив декоративне покриття, я думав, що я б його застосувати. Я навчався протягом 2 днів на гіпсі, в кінцевому підсумку спати і закликав хлопці з офісу, кота. Продається фарба
, Україна
17.00 р. У два дні вони зробили все. Він вийшов таким чином:
, Україна
18 років В кінці я не шкодую, щоб вони були просто досконалими.
19.00 р. Я відірвав всі захисні оборони вчора. Я поклав плиту на.
20. І термостат. Я мав ебать з останнім - Я не хочу заходити в стандартне скло. У мене було зняти внутрішній корпус, а потім ледь подрібнити його.
Додано до [mergetime]1385360378[/mergetime]
У мене є все:
р.
Джерело:
У зв'язку з тим, що мета звіту не було – деякі етапи обробки не фотографуються. Але в цілому процедура повинна бути чіткою.
Буде 20 карток. Походимо.
1,1 км На підлозі я кладу екструдований полістирол 30мм. Покладіть маяк і затопили підлогу.
2,2 км Дивитися маяки тут.
3. закріплюємо 50 мм вигнутої пінополістирол + сітка на стіні.
під сендвічем вікно - 30 мм піни, приклеїти за штангами (вони можна побачити на попередньому пікеті). Потім вертикальні стовпчики, між ними 2 шари 50 мм. До барів нігтьової фольги єолон по всій довжині. Пришиваємо її вологоміцними плитами. Природно, всі тріщини пінопластувалися.
4854.400
4. У Складання стін на маяках. Я не зробив це самостійно (для того, як я зробив це себе, місяць виходив :)) кинув проводку під лампами на стелі.
5. Умань Разом з батьком вони збирали гіпсокартонний каркас. Приклеюється до шахти і зверху вапурної ізоляції
94023711
6. стеля приймала 2 дні, разом з гіпсокартонним покриттям
5616865,00 Р
7. гіпсокартон, глазурований сам
8. У
7083391
9. пофарбована стеля і встановлена лампа. при звичайних галогенах, але планує змінити світлодіодні
10. Він укладав фольгололон як субстрат на підлозі, на ньому з'явилася тепла плівкова підлога, і почав класти паркетну дошку.
11. Підлога готовий.
12. перший раз укладаються. Вийшла до тріфінгу.
доб.
13.00 р. Язик не був на руку. Я забив останній ряд. :)
14. підлога з пластиком і розписом стін братом дружини
15.00 р.
16.00 р. Я купив декоративне покриття, я думав, що я б його застосувати. Я навчався протягом 2 днів на гіпсі, в кінцевому підсумку спати і закликав хлопці з офісу, кота. Продається фарба
, Україна
17.00 р. У два дні вони зробили все. Він вийшов таким чином:
, Україна
18 років В кінці я не шкодую, щоб вони були просто досконалими.
19.00 р. Я відірвав всі захисні оборони вчора. Я поклав плиту на.
20. І термостат. Я мав ебать з останнім - Я не хочу заходити в стандартне скло. У мене було зняти внутрішній корпус, а потім ледь подрібнити його.
Додано до [mergetime]1385360378[/mergetime]
У мене є все:
р.
Джерело: