Чому я хочу бути прокурором

«Прокурорні скоринки – це величезний стартап для вашого бізнесу». Зареєструватися в Кайманові острови ... Змагання есе “Чому я хочу бути прокурором” у Уралах породжує шедеври

Прикольний есе на тему «Чому я хочу бути прокурором» підписаний школярем Семионом, проходив через тенденції Рунета. Відомості про те, що конкурс таких есеів проводиться серед випускників 11 класів загальноосвітніх установ Курганської області з 14 листопада 2013 року по 12 березня 2014 року, що міститься на сайті прокуратури Транс-Уралу. А есе від імені студента вже було опубліковано на декількох обласних сайтах і форумах, проте, хто автор роботи є реальним студентом або кимось надихнула завдання інтернет-користувачів не відомо.
Знак.com

Видавництво створення без векселів:

Хочу бути прокурором, адже в сучасному РФ вигідно і почесно.

Наскільки краще бути прокурором в Росії, ніж лікар або вчитель. Суддя для себе: якщо я хотів би лікувати людей, як хірург, наприклад, тоді мені потрібно навчатися в університеті, то в стажування, то в резиденції - всього 7 або більше років. В кінці, якщо я зроблю помилку (і кожен з них помилиться), я можу бути погоджений як лікар вбивця. Чим простіше в прокуратурі. Я не пам'ятаю, коли прокурор спробував працювати помилки. Або засудити прокурора за невинну людину. Ну, шкода, добре, це все.

Я також хочу бути прокурором, оскільки вони підлягають обранню закону. Дуже зручно в житті: ніхто не завадить вам, ніхто не поважає і всім поважає тебе, бо закон в руках.

Якщо ви або ваша сім'я зламали закон, наприклад, п'яні люди вийшли за колесо і вдарили пару пішоходів, то як вчитель, ви можете втекти відповідальність? Ні, звичайно, це буде велика угода. Все, що ви будете судити вас, і суворість закону буде згорнути. І якщо ви є прокурором, то з досвідом і з часом у вас буде потрібні зв'язки, необхідні контакти, і справа буде штампувати. Якими є шанси, нехай відхилений, нехай право жити люди борються проти величезної без душу?

А також працювати прокурором вигідно, суд прокурора є величезним стартом для вашого бізнесу. Звичайно, офіційно прокурори не допускаються до бізнесу, але це перешкода для розумного та розумного? Не можна контролювати мене, і якщо ви лояльні до ваших босів, ніхто не приділить увагу вашому бізнесу. Можливо, компанія буде зареєстрована десь на Кайманських островах або в королівстві Вануату, і власник буде літньою матір'ю з села Рибазан, але перспективи є те, що! Де звичайного бізнесмена намагатиметься конкурувати, зменшити витрати бізнесу, не потрібно. Я збираюся мати величезну, велику козирующу картку у вигляді державної системи, що закріплюється у моїй ідентифікаційній картці. Конкурент на ринку знизив ціну товару, мій продукт став некомпеттивним, і я - хмелю! - інспекція прокурора з захопленням серверів, обліку і з обхватом офісних працівників. Хто хоче отримати мій шлях? Ні. Головне, що мій бізнес не заважає бізнесу мого боса.

Я хочу стати прокурором, тому що ви можете збудувати причину і без причини, ви можете тлумачити закон, як вам подобається. Як буде говорити мудрий і улюблений бос. Ми повинні – ми доведемо справу проти піратів Greenpeace, ми повинні – і покараємо блюзами, які стукають наші духовні зв’язки. Ми покараємо всіх ворогів нашого великого Россюшка. Міністр оборони буде невинним. Бос знає, хто правий і хто невірний. Рішення суду. Суд знає, що ми не просто збуджуємо, тому що акіптталі лише 0,7%. Поліція і поліція не виправда.

Я хочу бути прокурором, щоб дізнатися свою країну.
Школабой Семион.

Згідно з умовами конкурсу, переможець пройде конкурсне інтерв’ю в прокуратурі Транс-Уралів та за результатами його отримання цільового реферату для вступу до Інституту прокуратури в 2014 році в рамках Уральної державної юридичної академії в Єкатерінбурзі.

Анастасія Гейна

Джерело: