Оренбург. Парк Перемоги. Екстремально порошковий парк.

1,1 км Я нещодавно відвідав прекрасне місто Оренбурга. Сприяє відносному очах. В цілому, в той час як був тривалий період реабілітації, я вирішив зайняти себе, і їхати, шукати деякі пам'ятки. І, дуже скаже, коли я побував на місцевому парку Перемоги. Чим тепліше, добре вміщено і композиційно обставлене місце, де можна відчути дух Великої Вітчизняної війни і ніколи не зустрічати. Актуально, фото огляд його. Я додав коментарі пізніше. У вас буде 67 фото. Будь ласка, не порушайте.

р.

2,2 км Вхід до парку безкоштовно.

3. У З в’їзду ми познайомимося з цифрою.Пошти тих років. І було багато в парку. Але це точка.

4. У

5. Умань Варто відзначити інтимацію композицій в парку. Все поділяються на роки і етапи війни. 1941 р.

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10. Багато Оренбургери показали себе біля Москви.

11.

12. Вогонь на німецьких літаках!

13.00 р. Подарунок!

14.

15.00 р. Ну, де без джмелі? В цілому, є ціла алея, висаджена першими особами країни і зарубіжними гостями. Я був в Астані, де дерево Шмель, якось висихає.

16.00 р.

17.00 р. Він був 1942 р.

18 років

19.00 р.

20. Постер викликає повну перемогу над німцями наприкінці 1942 року.

21.

22.

23.

24. Нарешті, ми можемо відпочивати. До речі, є багато лавок. Алеї плоскі.

25.

26. Я не лежа. Афгани, або в цілому, каплиця до солдатів Оренбурга, які загинув на батьківщину.

24228,500

27. Трохи військової автоіндустрії. Здавалося б, що були також американські джипи, поставляються СРСР на Лендлізі.

341772

28.

29. У фоні є потужна така зот, оснащена по всій наукі, і навіть ґати від ванілів. Я не збираюся.

30.

31. Дощ збирався, тому прискорюється рух. Ці танки, артилерії під час війни.

32. Стара система Катюша для надсилання пожежних повідомлень німцям.

, Україна

33.

34.

35.

36.00 Р Дуже приємно відзначити, що в парку є багато молодих сімей, а також екскурсії.

37.

38. Я дуже любила цю ідею: алея, під тіні дерев, постери з викрутками листів з переднього будинку. Сенсорний.

р.

39.00 р.

40.

р.

41.

42.

43. Експозиція «Задня до фронту» пішов! Ось сільськогосподарська техніка тих років, які подушили землю.

44.

45.

46.

Р

47.

48.

3610Р. 4200Р.

49.00 р. Дія даної машини не повністю розуміла - як подушка землі.

50.00 р.

р.

51. «Щодо фронту!» Все для перемоги! Форма життя. Ще один ряд селян і різних великої рогатої худоби.

52.

53. Реконструкція колгоспів. Дуже натуральний. Скільки було пропаганда. Табличка поділена. Це план. Наша мета - Вікторі!

54. Тримати до медичних послуг Такий автомобіль на час може зайняти два поранених на розтяжці.

290кв.м.

55. Побудує «Максим», і наш човен відправляє німці фіерію «Hello!»

56.00 Р Знаменитий Як 2. Або просто смерть німецьких танків.

57.00 Р У складі експозиції допомоги братам в’єтнамським людям, зайнятим військом США.

58. C-75 до Пегори. Постійний клієнт американських винищувачів з 1969 року.

59.00 Р Де американці? Ми знайдемо!

1 999 р.

60.

61.

62. А-2, АКА Безсмертна. Від часу війни до цього дня і за її межами.

, Україна

63. Окрема експозиція була про виробництво нафти для фасаду. Але це дуже близько. Так, поїзд з вантажем на фронт.

64.

65. Дуже задоволений! Ми торкнуємось, що це Воєвода, і американці охоче зателефонують їй Сотону. До тих пір, поки я не брав фотографії, я навіть не вписався в панораму.

р.

66.00 Р Власне, про неї.

67. Що це? Дуже дякую. Тепер я додав коментар! І спасибі Оренбургерам за такий грамотний парк! І ви добре в медицині, теж!

Джерело: