Золота прецзель об'єднаної Росії.

Пам'ятаєте екс-MP Пехтін, який мав справу з етичними питаннями, і він приховав хати в Майямі? Так були знайдені хати, депутат був мандатований, а процес вигнання російських чиновників отримав поспішання на ім'я хата.

Я запропоную, що ще одна велика офіційна, яка купила нерухомість в Майамі наступні двері до Пехтіну, керує економією одного з найбільших міст Росії, є депутатом там, і навіть пише поезії.

Ми усвідомили, що наші золоті престоли від Держдуми просто бідні порівняно з обласними губернаторами, мерами та місцевими топ-службами. Федс, бо вони перед кожним, намагаються або діють більш скромно. Або (більше часто) приховують добре. Місцеві посадові особи не бояться нічого!

На прикладі мера Нижнього Новгорода Олега Сорокіна давно зламав «рекорди Лужкова», приховав віллу в Каннах і приховав сотні підприємств, зареєстрованих за дружину.

На Кот-д'Азурі на власній віллі відпочиває Ніжний Новгород Віце-Говернор Антон Аверін, який також володіє компанією в Франції - тобто іноземним активом.

Останнім часом ми написали про політ Макароні монстр. Сім'я Голови Челябінської області Михайло Юревич очищав всі бізнеси в регіоні і став однією з найбагатших не тільки в Росії, але і в світі. Експерти оцінили стан сім’ї губернатора не менше $ 5 млрд. Звісно, все прикрашено батьком пансіонату.

Мапа

Повернемося до Майямі, одна з найстрашніших міст світу, США. «Боротьба агресії, гниття та інфекції» по всьому світу. Резиденти цієї країни регулярно «завдяки» російських дітей-сиріт і сниться захоплення Росії своїм багатством. За словами членів Об’єднаної Російської партії, звичайно.

Лідери цієї партії неспішні і сміливі. Вони перетворюють боротьбу з агресором безпосередньо в задню противника. Навіть їхні діти не зажадані і відправлені в Америку. Щоб зробити якомога більше пошкоджень, що ви думаєте?

Піхтін був одним з перших російських гіррілатів Росії, щоб захопити себе на піску Майамі. Але не єдиний. Патріотичне edros, очевидно, припущене в «немічний стан» цілу частину Добре, щоб боротися з пошкодженою імперією...

З повагою:

Дмитро Петрович Бірман, заступник голови Нижнього Новгорода - п'ятий (!) населенням міста Росії, заступником місцевого міста Дума.

Людина з мужним поглядом, хічним вусам і видатними поетичними талантами. Я повинен визнати, з великим задоволенням Я читаю вірші з книги Дмитра Петровича «Абетка масок», де проза і поезія дивно поєднані:

«Я поїхав по дорозі дитинства
і посміхання.
Відійшов сигнал тривоги, сердечка.
І я зловив.

Ці чудові лінії Бірман ідеально підходять для наших наступних ілюстрацій:

, Україна

...

У цих пісочних траншеях веде некомпромісну боротьбу з Державним департаментом США, активно підпорядковує західні ідеї, які призводять людство до мертвого кінця, наш Дмитра Петрович Бірман:

Ідентична! Я хотів би процитувати поет Бірман:

Я думав.
Ми приступили до краю!

До речі, ринкова вартість такої квартири в Майямі наближається $ 1 млн. Згідно з документами, пан Бірман прийняв позики 455 тис. доларів, які переплатили протягом шести місяців. Щомісяця Дмитра Петровича виплатила банку стільки, скільки він заробив за весь 2012 року як заступник голови міста (доказ 1, документ 2).

Бірманський сімейний бізнес

Дмитро Петрович має не тільки літературні, але й підприємські таланти. Переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий менеджер року».

Сім'я Бірман має багато підприємств, хоча декларація заступника мера вказує на доходи лише 2,5 млн рублів, які він отримав як держслужбовця.

Де це гроші на будинок в Майямі? Уважний зчитувач запитатиме. Дмитро Петрович, як і інші Сполучені Штати, має багаті родичі. Бурман діє суворо відповідно до закону, тому що офіційне публікує декларації тільки для себе, дружини та неповнолітніх дітей. Але є також дорослі, але Росія не хоче включати їх в закон про обов'язкове декларування доходів:

«Діти всіх своїх серцях з бажанням.
Не повторюємо помилки, які ми зробили.
Вони навчають, що любов і співчуття
Ми ділимося між чорно-білими.

Дмитро Петрович подарував своїм дітям не тільки душу, але і весь бізнес, який він припинив, як тільки він став депутатом.

146% припинили, копіюючи все дочку Інни:

Молода Інна – це поп: вона має потужні підприємницькі таланти і може легко конкурувати з niece губернатора Краснодарської Території.

У віці 24 Inna Birman є власником і акціонером 11 бізнес-структур.

Меблеві підприємства:

ТОВ Каріна-НН (100%),
ТОВ Каріна-дизайн (100%),
Салон ТОВ (50%),
ТОВ "Салон-НН" (100%)

- компанії з будівництва будівель і споруд:

ТОВ Sinn Group (33%), який отримує замовлення безпосередньо від адміністрації Нижнього Новгорода.

Молодий бізнесмен займається не тільки меблями, але і в галузі охорони здоров'я.

Кілька приватних медичних центрів у Нижньому Новгороді діють під її покровом:

ТОВ «Тнус-Мед» (45%),
Приокський медичний центр (45%),
ТОВ «Тнус-Мед Приокський» (30%),
ТОВ «Медіс» (33%).

Інна Бірман також зареєстровані компанії з управління нерухомістю:

ТОВ "Консент" (100% в кожному ТОВ, 1 і 2).

Дмитрі Бірман забули копіювати щось для своєї дочки. Компанія USRUL розповідає про те, що вона має частку в ТОВ «Ніжпласт», яка займається виробництвом, продажем роботи та домашнім взуттям з 2002 року. Асортимент продукції дуже широкий - від текстильних тапочки до тканинних чоловіків і жіночих завантажень на підошві ПВХ (так звані «необхідні молоді»).

кандидат мистецтвознавства

Заступник Голови Нижнього Новгорода Дмитра Бірмана вкрадена дисертація! Наші друзі в Dissernet знайшли 92% від трьох дисертацій. Про цей минулий тиждень, але Дмитро Петрович не відмовив у коментарі. Хоча вірші Бірмана набагато краще, ніж патологічні звичаї:

"Я починаю з чистою слатою завтра!
Тексти пісень, а це означає: Я відірвав серце з сорбу і сліз!
Я автор, або не автор,
Які тексти робили березовий віскі? ?

Найщасливіше про це плагіат полягає в тому, що Бірман перевернув частину дисертації з іншого депутата міста Дума Нижного Новгорода Вадима Агафонова, який є бізнес-партнером своєї дочки Інни Бірман в компанії Sinn Group. Я дивлю, хто Агафонов писав?

Висновки

Народи, які знають Дмитра Бірмана, сказали, що він був "добрим" до тих пір, поки він брав участь у Об'єднаній Русі. Він написав чудові вірші, був талановитим підприємцем. І тепер він на списку золотих підборів. Чому це?

Чи погано Бірман багатий? Ні, звичайно, ні. Чи варто засудити громадянина Росії Бірман за володіння нерухомістю за кордоном? Богородиця

Він став героям нашого впливу через гіпокризію!

Як стати лауреатом престижних літературних премій отримують кандидатуру на вкрадену дисертацію? Після того, як поет Бірман (не політик) може апологізувати і відмовитися від його ступеня.

Як ви можете бути в лідерстві партії, яка підштовхувала прийняття антиорфанового закону в Державній думі, поширення брехні, що американці їдають дітей? Власник квартири в Майямі і поета не може бути сором'язливим з цього канібалізму. Тисячі дітей-сиріт залишають без батьків:

Додано до [mergetime]1385390869[/mergetime]
І як ви можете бути членом команди, яка опинилася від мешканців Нижнього Новгорода, право вибрати мера і не збирається повернутись?

До речі, в Майямі, де Бірман любить витрачати час, мер обирається на прямих виборах. Майямі Майор Томас Регаладо є дуже популярним політиком, тому що він зумів поліпшити стан доріг в місті, зменшити податки і державні витрати і, найголовніше, вивести міський бюджет з дефіциту. Томас Реклальдо припинив свою обіцянку для зменшення заробітної плати та пенсійного забезпечення до 25% заробітної плати.

Чи можна сказати про мера Нижного Новгорода О. Сорокіна? Звісно не. У своїх віршах ми знайдемо набагато більше підходящих ліній:

«Мій друг має сім рук,
Він приводить їх навколо.

Очевидно, що місто Майамі настільки добре, що російські чиновники, які знають багато про іноземну нерухомість, оселилися в ньому в пачці. Так заступник мера Нижнього Новгорода живе в прекрасному елітному апартаменті на першому поверсі ЖК «Ла Перла», що означає «піраль»:

«Останній поет»
Забутий і готовий.

Джерело: