Ремонт будинку

За вісімнадцять років життя разом з дружиною ми зробили вісім переїздів в різні квартири. Не було дому, щоб я мав рухатися. Всі соціальні програми на федеральному та регіональному рівні для покращення умов житла, об’єднані нами. Вони не хочуть потрапити в заставу, там не було грошей і часу, щоб побудувати новий будинок.
Так я повернув надію про продаж мого плану розвитку, вийнятого назад в дев'ятидесятках. І сталося диво. Площа, де був мій план, почала активно будуватися бізнесменами. Земельні ціни стрибають і один день я отримав пропозицію про продаж плану, який був достатньо, щоб купити невеликий будинок в гарному районі нашого села.
Зовні будинок вистилається цеглою, але всередині я нічого не задоволений. Хоча вони кажуть, що ремонти гірше, ніж вогонь, рано чи пізно цей вогонь повинен бути виданий. Я не хочу застосувати до себе. Знайте, дайте.
Тут будуть 36 фотографії.

Перший день я пішов, щоб зробити ремонт. Самі ще мешкали в квартирі. Я кажу дружину:
- Я гона розбиваємо плиту. В середині меблі буде в дорозі.
Пробити його.
І пішов він.

Детальніше

Детальніше

І знову йде боротьба.

І так далі.

(Рівне)

Моя дружина приніс мені обід після роботи. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це буде прийти до неї. Я просто пообіцяв розірвати плиту. На стіні біля дверей я пишу з вугіллям:
"Коли ви прийшли, ви гона ебать сказати ебатьін' у роті."
Дружина приходить в, приходить в, бачить все це, очі зверху і говорить:
- Захоплення ебать !!! Ви сказали, що ви тільки розбиваєте плиту. Я посміхатися і поверніть його на мій напис і скажімо:
- Читати його.
За півгодини, як зі сміхом.
Але справа йде на. За магією божевільних ручок все зникне.

Тут ми йдемо, лопата, відро і пара божевільних ручок.

535142

А потім був блискучий процес.

Далі

Далі

А потім

Терміни були щільно. Квартира була оплачена до Нового року. Не хочу залишитися там. Я хочу зустріти Новий рік в моєму домі. Тому, перш за все, було зробити дві кімнати під ключ, дочки і нашу спальню.

Я зроблю завдання на час.
Наша спальня.

Детальніше

З ліжком.

Інший кут

В цілому ремонт почався на дванадцяти грудня. На під ключі готові двокімнатні номери. На двадцять-хось я збирав кухню, на двадцять дев'ятих ми переїхали, на сприті ми трохи розібрали багаж, а на тридцять-перших ми відсвяткували Новий рік вперше восьмих роках в нашому будинку.
Відпочивали та ремонтні роботи чекають. Вони не можуть бути завершені. Він може бути покинутий. Але незважаючи на те, що я продовжив ліпити залу.

6656354

А потім

Він номер.

І більше.

І це вже в проекті.

р.

Це все біле, як ICU.

Потім те ж саме ходило плавно до передпокою.

Детальніше

Детальніше

Плеймейт

Детальніше

І нарешті прийшов до фінальної краси.
Номер.

Джерело: