Вони промивають мене вниз.

Спусе: Чи змивають мене?
Стандарт три з так званою «темною» кімнатою.
Початкові умови: Стара муфта. Старий диван. Швейна машина 82 років. Новорічні іграшки. Сарафан моєї улюбленої матері-завдання. Зручна коробка з під телевізором з батько-в-правом (не можна відкинути, адже телевізор розламається - не можна зафіксувати (!) і іншим руббішом, які повністю всмоктуються ~ 3,500 * 1600 мм дуже дорогий московський живий простір)

Цільове завдання: друга половина – вона улюблена дружина – запитала (якщо ви можете :) – поставити диван в темну кімнату так, щоб «ми можемо дивитися телевізор, коли другий закладено вниз»
Бюджет: обмежений, оскільки бюджет не обмежується тільки нашим житлово-комунальним обслуговуванням.

Ну, потім. Давайте спробуємо.

ВАЖКО: Ніколи будівельник. Не робіть ремонт. Будь ласка, зробіть знижку на все після роботи та у вихідні дні. В одній руці (прочитано письмово). Це буде 17. Я не знаю.

На даний момент викидання ярусу і розбиття / миття шпалер I omit. Lenoleum - це просто, як з'являються. На початку будівництва було підготовлено близько 1,5 місяців. Отже, починайте з першими (три рушники). Я спробував пучок. Нормально.

16 зображень
П.С. Будь ласка, не викликайте дядько Fyodor з лопаткою.

2,2 км

Щоб зробити найбільшу площу – вирішили побудувати з мезонином (магазин коробок взуття тощо + зробити гардеробну (маленькі, але нехай це буде)

Тримати. З одного боку, довгий час. Я просто не вірю, що він ніколи не буде. Муд. Пил. Як тег незнімний. Що купити незнімний.

Але я Я голова сім'ї, період!

4. У

Дверний шлях - вирішив вирівняти на головній стіні. Вологість знову. Знову - пучок, колоди, рушник, піна

5. Умань

Дизайн. Боротьба гроші з польотом фантазії.

Всього: два стіни вирішили зробити караван, два стіни - шпалери (максимально гламурно, для того щоб відтінити кору з пластику). Стіна, яка знаходиться на вулиці – укладена ізоляція перед стібкою каравану (фото не було – бо я був забитий в цей момент).

1629433

6. Жнівень

"Шух" з вагоном.

~ 300 рублів за 10 шт в Лото (не реклама!)

P.S. Коварди та футболки шахти

7. Про нас

Ще один візит до будівельних матеріалів. 100W блок живлення. 6 метрів світлодіодної стрічки. Шпалери. Кріплення (вирізати з старих шпалер). Багато матів. Вирізати пальці. Здається працювати.

8. У

Оздоблення шпалер.

P.S. На роботі з'являється голка: всі пальці розрізають і все клей. Просто ППП.

9. Навігація

сексуальний догляд.

10.

Я дала все.

11.

LM Килим знову. Добре, просто їх розгляду «будже» і простота.

р.

12.

«Покарана» в’їзд до «зали»

13.00 р.

Він вішує двері. Я не турбувати з гімором, але він був присутній «в повному обсязі», тому що цей щит працював належним чином (зроблений – штовхнув, в сенсі ковзання по керівництвах) був проведений не кілька нервів, грошей, сили, поту і ... матів.

14.

Я оздоблюю передні двері.

+ комутатор (швидкість ще однакова, просто тому...
+ дошки

15.00 р.

ламінат «Wedding» з номерами «floor».

Один з найпростіших речей. Я не чекав, щоб піти плавно.

16.00 р.

Останнім візитом до Ларой (майте, що він не заглушений) є стійка в гардеробній кімнаті.

Додано до [mergetime]1385500087[/mergetime]
Я зробив. (соррі, shook з числом в першій пошті)

Це простий удар, тому що пост не перший. І трахнув з панчохою так багато, щоб кожен був сором'язливим.

р.

Джерело: