672
Відкриття зимового сезону риболовлі.
Привіт, кожен! Зима приїжджала, хоча ми ще не бачили снігу, але лід на озерах піднялися і рибалки починають відкривати свій наступний зимовий сезон риболовлі. Я не можу протистояти сьогодні і поїсти риболовлю на Озеро Піонерське, яке дуже близько до нашого міста. Риболовля вирішило на комірах, оскільки перший лід є одним з кращих періодів, коли це плямистий хижак хижаків!
У вас буде 14 фотографій і деяких текстів.
1,1 км Я вже на озері рано вранці.
2,2 км На льоду ще немає рибалок. Добре, це понеділок. Не всі знають, що лід на озері. Товщина льоду становить близько 10 см, тому без побоювання я виходжу на лід.
р.
3. У Повільно влаштовують свої млинці. Я отримав 10 грандіозних. Не більше, ніж це!
Р
4. У Це був час... і тепер це перший підйом! Я завжди хвилююсь про це! Яка дитина!
719873 р.
5. Умань Котушка спочатку розморожена, але як вона підійшов, припинив. Я зроблю лінію в руці і чекаю. Немає щітки.
6. Жнівень Варто. Лінія йшла глибока, зрізна, і тут вона є першою щукою цього зимового сезону. Красивий!
р.
7. Про нас Гільдії у формуванні. Очікується прикусу.
8. У Політ на небо. Я люблю вертольоти.
9. Навігація Лебеді слідують йому. Ми не пішли.
10. Ось ще один прикус.
11. Це дивний, як такий невеликий перх може потрапити на трійця.
12. Укуси продовжили весь день. Це задоволення для роботи галонів! Adrenaline є над краю! Особливо якщо є щось на гачок.
13.00 р. Це найбільші сьогодні. Про 3 кг кожного.
14. І ось дно риболовлі. Я дуже щасливий з риболовлею! Всього 13 хв Ще одна рибалька, з якоїсь причини половила майже нічого на млинах. Я не знаю чому.
Я зробив! Пішати рибу. Я намагаюся кішок, я ніколи не зробив їх. Успіхів!
р.
Джерело:
У вас буде 14 фотографій і деяких текстів.
1,1 км Я вже на озері рано вранці.
2,2 км На льоду ще немає рибалок. Добре, це понеділок. Не всі знають, що лід на озері. Товщина льоду становить близько 10 см, тому без побоювання я виходжу на лід.
р.
3. У Повільно влаштовують свої млинці. Я отримав 10 грандіозних. Не більше, ніж це!
Р
4. У Це був час... і тепер це перший підйом! Я завжди хвилююсь про це! Яка дитина!
719873 р.
5. Умань Котушка спочатку розморожена, але як вона підійшов, припинив. Я зроблю лінію в руці і чекаю. Немає щітки.
6. Жнівень Варто. Лінія йшла глибока, зрізна, і тут вона є першою щукою цього зимового сезону. Красивий!
р.
7. Про нас Гільдії у формуванні. Очікується прикусу.
8. У Політ на небо. Я люблю вертольоти.
9. Навігація Лебеді слідують йому. Ми не пішли.
10. Ось ще один прикус.
11. Це дивний, як такий невеликий перх може потрапити на трійця.
12. Укуси продовжили весь день. Це задоволення для роботи галонів! Adrenaline є над краю! Особливо якщо є щось на гачок.
13.00 р. Це найбільші сьогодні. Про 3 кг кожного.
14. І ось дно риболовлі. Я дуже щасливий з риболовлею! Всього 13 хв Ще одна рибалька, з якоїсь причини половила майже нічого на млинах. Я не знаю чому.
Я зробив! Пішати рибу. Я намагаюся кішок, я ніколи не зробив їх. Успіхів!
р.
Джерело:
Ugada-ka, що про Sunduke?
Дівчата слов’янського зовнішнього вигляду відмінно справляються з роботою над відновленням об’єкта.