Де це?

Монетично, наша половина відпочинку відпустки збіглася і після того, як деякі плетені, ми вирішили відпочити в щось більш доступне, ніж Сочі, Крим та інші внутрішні. Крім того, на носі листопада і перед вибором був тільки бюджет Єгипта, з якого багато наших співвітчизників роблять масову фію.
Тому, взявши невелику з нами (повно щасливий, хто не буде радий пропустити тиждень школи) і випікаючи кішка зі своїх сумок (який вже переповнений несподіваною радою), ми відкладаємо на подорож.
Тут буде близько 31 фото і трохи відео.
Я намагаюся об'єднати тему кішок і сиськи.

Після короткого збирання і короткої думки і захоплення все необхідне на шляху

Ми пішли на далеку і таємничу землю.

Шановні Япи. Першим, хто каже, що є страх, є хтось там, хто схожий на хутаут – скажеш його-всі росіяни там! Готелі, бари, басейни - ви можете почути тільки російську мову!
Так, поблизу особливо важливих об'єктів можна побачити це (сорти, не можуть протистояти)

І коли ви подивитеся на знаки магазинів, ви можете просто впади в нірвану-сух, що насильницька фантазія рідко...

Я радий, що ім'я дружини була порушена.

І ось торгівля. Це був просто kick-ass - починаючи з низьких цін можна зробити до ...

Важко бути без грошей.
Для тих, хто не назвав

Я був здивований, щоб дізнатися, що є про-Ортодокс церква, яка була пара тисячоліття.

р.

Ну, без грудей, немає способу ... але вони дуже мало - ми бачили тільки це.

У світі є найбільш лежачи

Але ні, найбільший інвалідний поліцейський особисто оглянув мене і затвердив у розмірі 3 заходів по ширині.

р.

Незважаючи на те, що місто всього 43 років (Я завжди думав, що найперший термін для міст в Єгипті є мамонт-рама), є дуже красива архітектура.

Село Бедуїн нагадує нам про те, що гасить під гребінцем.

Навіть якщо ці люди (можна називати їх Аборігіни, Бедуїни, Ефіопії) живуть на власній ... немає податків, ніякої армії, ніде. Що говорить лідер благності (Шейха за ними)
Хлопці до 6 років залишаються на собі - вони можуть спати в будь-якому з... шкода, село хати. Там вони повинні бути в'ялені, п'яні, і це все. За 6 років роботи! Але про дівчат - цікавіше - якщо хлопець йде на одруження (на помпі того ж Шейха), дівчина може залити його або солодким або несолодким чаєм ... коментарі зайві) Але якщо хлопець вибирає дружину, вона повинна викусити волоський горіх своїми передніми зубами! Чи не проблема її.

Джерело: