Мішкотверп

Ви можете зробити мені снижню пару раз на рік, не частіше. У цей день перший повний день на березі озера Курил, я сидінь двічі.
Перший день в новому ведмедичному місці завжди є найбільш непередбачуваним, тому що він займає час, щоб зрозуміти ведмедійне середовище.
З ранку, коли я пішов, щоб отримати воду, ведмедя кинувся на мене, хто отримав від мене не тільки порожній відро, але і сильний слово.
А ввечері, вже в темряві, я б перетягував надувний мотострілечок з ручним лебідкою в човновий гараж. Ви не можете залишити на човні зовні, вранці буде тільки ганчі від неї - це болючість для клубних босоніжних походів до будь-якої гуми і пластику.
Я закручував лебідку і викрутив фари на ньому. На одній точці я повернув голову до дверної прокладки і побачила два світаючі
Ведмедя очі три метрів від мене.

Я не мав пістолета або помилкового вогню, тому що він був практично в дворі пуповина, п'ять кроків від найближчого будинку, де мій пістолет кладеться. Не можна відступати або - з усіх боків стінки. Я був збитий в мертвий кінець. У другій чотири пари очей були світлими в дверній дорозі! Це ведмедя з кубиками! "Мати мийка !!!" Я сказав, що початок і прокинув порожній залізний каністра до дверей. Я очі пішли. Він стрибав з гаража, закривав металеві двері і стрибав в найближчий будинок.
Виготовляти з гарматою і потужним ліхтарем. Сім'я ведмедя - мати і три добре змащених пальників - кладуть на човні гараж поруч з пальцем необрізного дерева. Я вирушав. На наступний день ці ведмеді не рухалися далі від двохсот метрів від пуповинної, риболовлі відразу, і за ніч знову кладуть поруч з човновим гаражем. Всі три тижні перебування на озері. Щодня у мене була однакова проблема: як витягти катер з гаража вранці і як його затягнути в вечір, оточений ведмедя сім'ї. Не вдалося відійти від гаража в сутінці, вони вважаються найближчим радіусом цієї будівлі їх ліжко. Я зустрівся з ним і довіряю тих сусідів, хоча підробку зберігали кришку.

Джерело

Кріплення «Мати-мийка» завжди достатньо тримати ведмедя від розмежування відстані між нами, для якого я відчував себе некомфортним. І так вона отримала її прізвисько Мати-Ваш.

Чому ведмедика тримає малюків біля будинку людини чітке. Так безпечніше з чоловічими канібалами, які схильні бути боятися людини.

р.

Під час великого чоловіка з'явився на публіці, мама-баш відразу привів дітей практично до ганку будинку і заспокоївся, коли я пішов до ганку ближче до ліктів. І пішов вона на боку чоловічого, що віддали перевагу не мезитися з сердою матір'ю і перетворилася навколо.

Коли я роблю щось біля пуповини, ведмедя буде плавати сто метрів в спонтанних підставах соки, залишаючи дитину під моїм наглядом.

Тоді ви можете наблизитися до них і стріляти крупним планом, не боячи від трату вашої матері.

Джерело: