573
Моя собака - мандрівник.
Моя собака - мандрівник.
Це просто так сталося, що мій іспан провів частину свого життя зі мною на горах. Я не знаю, чи любив він чи ні, але в процесі дохоплення рюкзака, його дах був зведений, він не міг сидіти все, допомогти упакувати їжу, перевірити з важливим видом, не забувати нічого, лежати поруч з рюкзаком вночі і не закривати очі, щоб вони не забули його. А іноді треба було забути, в чотири і п'яти, навіть така тренована собака нічого не має.
З різних камер і різних людей, без хронологічних замов.
За 10 років він пішов з мене більш ніж 20 похідів 1-2k.s, не підрахувавши дрібні заготовки протягом 2-3 днів, відвідав всі основні долини від Elbrus до Чорного моря, рожевий до висоти 4200 м над рівнем моря, висаджують на всіх режимах транспорту, крім повітря (хоча кабельні автомобілі, умовно повітряні)
2 тижні тому він пішов... Цей пост знаходиться в пам'яті найвідомішого супутника Agatha і найкращого друга.
Перша подорож. Травень 2004 Теберда. Тільки 6 місяців.
Десь біля Домбай.
травень 2007 р. їсти сніг разом. Домбай.
Любитель плавання в гірських річках.
А потім грайте з паличкою, однаково.
Альплегер Узнекол. 2008
Чат Рівер Долина (Uzunkol) 2008
На льоду з'явилася тільки час, щоб перетягнути, порізати лапки. Льодяники Елбрус 2008.
там
2005 десь біля Теберди
р.
Річка Махара, притока 2009
Прихильник з дощу р. Кічі мурую. Домбай
7748018
Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче заморожувати їх
Джерело:
Це просто так сталося, що мій іспан провів частину свого життя зі мною на горах. Я не знаю, чи любив він чи ні, але в процесі дохоплення рюкзака, його дах був зведений, він не міг сидіти все, допомогти упакувати їжу, перевірити з важливим видом, не забувати нічого, лежати поруч з рюкзаком вночі і не закривати очі, щоб вони не забули його. А іноді треба було забути, в чотири і п'яти, навіть така тренована собака нічого не має.
З різних камер і різних людей, без хронологічних замов.
За 10 років він пішов з мене більш ніж 20 похідів 1-2k.s, не підрахувавши дрібні заготовки протягом 2-3 днів, відвідав всі основні долини від Elbrus до Чорного моря, рожевий до висоти 4200 м над рівнем моря, висаджують на всіх режимах транспорту, крім повітря (хоча кабельні автомобілі, умовно повітряні)
2 тижні тому він пішов... Цей пост знаходиться в пам'яті найвідомішого супутника Agatha і найкращого друга.
Перша подорож. Травень 2004 Теберда. Тільки 6 місяців.
Десь біля Домбай.
травень 2007 р. їсти сніг разом. Домбай.
Любитель плавання в гірських річках.
А потім грайте з паличкою, однаково.
Альплегер Узнекол. 2008
Чат Рівер Долина (Uzunkol) 2008
На льоду з'явилася тільки час, щоб перетягнути, порізати лапки. Льодяники Елбрус 2008.
там
2005 десь біля Теберди
р.
Річка Махара, притока 2009
Прихильник з дощу р. Кічі мурую. Домбай
7748018
Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче заморожувати їх
Джерело: