Один зимовий вечір.

Добрий день, YAP!
Про що робити. А потім доля вирішила все для мене.

17 фото + відео

р.

Один вечір, я дали великі потужні динаміки, але не було підсилювача для них. Після того, як мислити його на деякий час, я вирішив зібрати його самостійно, особливо з тих пір був невеликий досвід хаманізму в електроніки.
Ця стаття буде описати збірку не самого підсилювача, але timbroblock, тобто пристрій, що дозволяє регулювати обсяг, бас і все інше.
Ось ми йдемо. Тут буде 18 фото і можливо одне відео.
Будь ласка, не порушуйте, коли я зробив - Я буду знати =
P.S. Друга тема, я сподіваюся, що вона не буде об'єднана в Байан як перший, тому що цей час це все по собі. Я просто навчаюся.
Збірка будь-якого електронного пристрою зазвичай починається або з пошуку схеми або з його розвитком. З Я не великий електрон гуру, я вирішив прийняти найменш складний шлях. Так я знайшов схему в Інтернеті тут.

Друга частина схеми

Як правило, починається з фольгований текстолит, який можна побачити на цьому фото.

По-перше, потрібно розрізати його на розмір друкованої плати. Для цього використовуються різні пристрої, я не шукаю простий спосіб - я бачив з ножівкою)

Існує кілька способів виготовлення друкованих плат. Найлегшим з них, на мій погляд, є метод, який називається в поширених людей LUT або Laser-Iron Technology.

Значення цієї технології полягає в тому, що зображення треків друкованої плати друкується на папері лазерним принтером, а потім під впливом високої температури (від праски!) передається в текстоліт. Я вирішив бути безпечним, і роздрукувати весь аркуш.

р.

Приблизно так передається малюнок (плата вже пропрасована)

Після цього папір замочується і акуратно знімається, а візерунок доріжок залишається на фактурі.

В той час як папір замочується, спробуйте фотографувати помічника.

16425034

Це те, що майбутній платіж виглядає як після видалення паперу.

Потім ми занурюємо дошку в розчині хлориду, і ми його спостерігаємо. Коли тільки доріжки, які знаходяться під тонером, залишаються на дошці, ми виводимо дошку і промиваємо під струменем води.
Далі на дві дошки (що в середині) є дошки від першої невдалої спроби ущільнювати все швидко = З старої звички, перед друком малюнок друкованої плати, я дзеркалив її (відповідав її), і це не обов'язково зробити, для якого я оплачується за пауза кілька днів (для уважності).

Наступний етап - миття тонусу та буріння отворів для радіозапчастин. Тонік відмінно змивається з ацетоном, або рідиною для видалення лаку. Ацетон краще.

Іноді мені здається, що мій кіт більш зацікавлений в ідеї створення щось нове, ніж я.

р.

Ми змащуємо доріжок з паяльником

І пропалюємо елементи в дошку, за схемою.

Приблизно, це має виглядати як зібраний timbroblock без тіла (фото не шахта, адже я збирав його повністю пізніше і не мав сил на фотографії) Фото звідси.

Додано до [mergetime]1385635776[/mergetime]
І звичайно, відео-робота (також не шахта, але я працюю те ж саме =)
Наголова мене чекаю перетворення акустичних систем і збірки самого підсилювача.
Бюджет: зустрілися близько 1000 рублів, і незабутні витратили кілька вечірок у улюбленому бізнесі.
Дуже дякую. Я зробив.

Джерело: