Boestoknovtion в Пляво

Я розповідаю вам, що сталося. Після того, як час бандити жив у далекій галактикі республіки. І це категорія населення, яке не є щасливим. Принаймні, що в будь-який час під вікнами будинку може виникати зйомки. Рентгенівська куля - фольга. Анонімно скаржаться, що на цій вулиці дробари, які бажали. Вжити заходів, вони кажуть, що вони не ходять сюди, або ми можемо вирішити проблему самостійно. Анонімні скарги враховуються, звичайно, але ніхто не завадить очистити вулицю на основі такої інформації. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так само, без законності сил безпеки є панорамним видом.
8 фото через hardingush

І в цей час одна людина помітила, що бажав бандит Плеєв увійшов до одного з дворів в районі і не залишав. Він назвав, де він повинен бути і почав боротися. Повідомляємо, що фото людини повісить на всіх стовпах, і він ходив по вулиці, ніби «не винна нічого ще». А опера вирішила діяти. Ми залишили позиції, чекаючи цього Плєєва, щоб вийти з місця. І поступово опера приходить до реалізації, що вона не може вийти на всіх. І люди, які брали участь у гідній кількості. Що робити, якщо він залишається на тиждень? опера почалася на цих підставах, щоб розрахувати будинок, в якому приховується бандит. Ніщо хоче очистити всю вулицю.

В короткий час, в кінці, вони розраховуються, а опера щасливо розповіла нам:
По-перше, ми не були впевнені, але зараз, сто відсотків знаємо, і можемо гарантувати, що вілла в всій ймовірності, можливо, приховавшись в одному з цих чотирьох будинків.
Кіно і німці. Добре, нехай ходимо в чистому вигляді 4 будинки. На жаль, це краще всього за всю вулицю. Вони звернулися на територію, опера обстрілила свої мантри, які необхідно було виходити своїми руками піднятого, або іншого буде гірше, ми чекаємо. Немає. Починався репроах - дайте жінкам і дітям, бути трохи людиною, не сховайтеся за спиною, благ благ благ. По-справжньому, вони дають мені. Ми можемо працювати. Ми пішли в будинок, де вони побачили кидання через вікна, і є порожнім. Увімкніть, що вони перебігаються в іншому. Давайте очищаємо другу, і вони очищають третину. У короткі три будинки були очищені, з четвертого вони не повинні йти.

Дад приступав в одному з бандитів. Він каже, що ви фашісти. Загіни смерті. Ми робимо філателіки і флористики. Чому вони геноцидовані?
А опера говорить йому - дорогий бандит да! Ми розуміємо ваші почуття, і якщо ваші діти не винні, нехай вони продовжують займатися цим дуже філетичнимізмом, так як вони не можуть знайти дружини для себе. Філатексизм, звичайно, є сором'язливою в цьому віці, але не злочинним правопорушенням. Давайте перевірити і піти, чому ви так нервуєте?

Команда нападу тут. І є таке розташування будівель ... Довгий час, щоб пояснити, коротко, працювати з щитом. Знімки побачили, що ніде ще не було приховувати і розпочати зйомки. Одна куля вилета в область руки, яка з-за щита виглядала. кут вогню був цей. Я мав крок назад. І в будинку грали бандити. Починався прокат. вілли бачать, що випадок погано вирішив розбити і піти на прорив. Одне спробувало стрибати над парканом, думаючи ніхто не чекав. Цей пернічний дельусіон відразу ж вилетіти з голови разом з мозку. І другий кинувся до воріт і носа до носа, з'єднаного з бійцем, який провів напрямок там. І в одноборному дуелі він напевно не мав шансів.

Ну і це. І тепер картини:

Зачекайте, чекайте...

Очікується...

Добре, що це, трохи з цього ... недбалий бій...

Ушкоджено кілька фасадів і дахів будинків.

Але є свінгери!

Ну, для тих, хто хоче сказати, що зброя була поставлена в руку, вони кинули невинну людину до корпсу, але насправді вони загинули його. Чи можна побачити хольстер з магазинами під курткою? Тексти пісень, а це означає: Він зношує його для краси, huh?

Я не покаже фотографії органів. Я не на користь цього. Є думка, що для запобігання тероризму і виховання правоналагоджуючих людей, схильних до філетики, має сенс розміщувати фотографії зруйнованих бандитів. Добре, нехай тим, хто займається профілактикою, поставте його. І держава сплачує мене не за це гроші, але за те, що я ліквідував наслідки нестачі профілактики.

Ці Хадзієви (приклади Плеєві) все ще знайшли кеш, якби хтось має фотографії. Я спробую отримати їх сьогодні або завтра і розповісти їм про свою ніч. Власне, це

Джерело: