Робота для котів!

Добре, добре Господи! З Днем народження! Я вирішив вирізати повідомлення після всього. Незважаючи на те, що робота над сипучою, бооми кільце, 1c не працює, в загальному пеклі і Ізраїлі, і я сидів і тема на ЯП.
Не Юккі заради гарного настрою (хоча юка, що там)).
Де почати ... Хм. В цілому, п'ятий ранок виявився жорстоким, вимкнув світильники на роботі з усіма підробками, щоб захопити вчора пізній від діловій поїздки, в загальному проколі, як кажуть.
Ну, я сидів на роботі, навколо бюстка, кричущий ... Що робити в ці часи? Звичайно, відкрийте контакт і побачте, що відбувається в повідомленнях. До речі, все було закріплено на роботі, бос покривають все.

Дівчина текстує мене. Повідомляємо, що кошеня вчора кинув на нагрівальну лінію поруч з роботою в пакеті «Магнітов» загорнулася (каталія), вчора і сьогодні покрила, явно побутова, але при цьому доросла (підозріла, що це не перший раз кидається). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не було питання. Хлопець? Він каже, що я бачу. Під час перегляду я вже поїхав до своєї роботи, вона виявилася хлопчиком, nerd, добре, в будь-якому випадку, хоча дивитися на фото самі. Знаю, я думаю, що я дзвонив маму (право в домашніх умовах Adolf половина Перська майже 6.5 кг, і в цілому ми кішки). Він каже: "Дуже, безвісти". Немає, я сказав, давайте подивитись. "Окай." Полювання для моєї матері (обкладинки босів для роботи) Ми приїжджаємо до нього в бухгалтерському офісі (дівчині Буча прийшло до розігріву), в цілому не було думки, стрибали на руках своєї матері, мама замовила «У ветеринарі!». Я чекав новини.
В той час як я був писати, мій мама називається. Зловмисники спіймані. Але вуха очищають і не затягують. Тож ветеринарі сказали: «Дуже». Водій таксі, який пізніше поїхав в мау, також затвердив. Ну, я скажу, що ми досить досвідчені у збереженні котів, тому ми знаємо, що ми збираємося. Тепер приніс додому, говорить сходження на горщик (adolph) зробив бізнес, з'їдає рибу. Про нас Adik здається цікавим, але не викликає антагонізму.
В цілому кішка була зареєстрована, паспорт був надана, є квартира. Ласкаво просимо до нас! Ада назвала Мартін (Я чесно не думав Борман) (також Мартін) (Also Martin і Adolf) Людина, що сталося.
До речі, не можна купати його сьогодні, «жир» не допускається, я назвав сім'ю ветеринарними, процедури для неділі (проти років його лікував Кеню). На сьогоднішній день погріти і відпочивати. Я дуже рада! Я поширю тебе!

Щаслива п'ятниця і любов котів!

Це диво ми побачили.

Fotcal на вентиляцію

Не ебать з мене. Все проголошено.
Ну, остання в руках моєї матері в машині заспокоїлася і заспокоїлася.

Джерело: http://