Домодєдово Аеропорт: вид з вище. й

Мій чоловік сказав мені, як син його знайомих прокоментував на свій перший закордонний відпочинок (в Єгипті): перший раз я літаю літаком – і відразу в Африку!!!

Я відчував той же спосіб про себе... Вперше в моєму житті я пішов на захід з іншого боку кімнати очікування, і я відразу зумів відвідати башту!

28 зображень
Джерело

Домодєдово Аеропорт: вид з вище. й р.

Вежа (тобто командно-контрольний центр) - це святість свят на будь-якому аеродромі. Звідси, що робота диспетчерів, які приймають рішення про зльоти та посадки. Крім того, це найвище місце в аеропорту, звідки видно всю територію як в долоні руки!

3. У

І не просто аеропорт... Нестандартні кути тут дійсно нестандартні ... для більшості людей! й

При отриманні є ціла подія з отриманням дозволу, видалення копії паспорта, скринінгу та обов'язкового ескорту на різних стадіях доступу до Святих голів будь-якого аеропорту. І навіть один раз на саму вежу, всередині і ще більше, щоб зняти роботу диспетчерів - заборонено.

Але ви можете і повинні ходити по балкону, насолоджуватися видом на поле зліту і стріляти... Плани!!!

169385

6. Жнівень

Звісно літаки!!!

8. У

3610Р. 4200Р.

З найбільш незвичайного кута Москви

10.

Але це не тільки літаки, які цікаво дивитися з вежі. Тут, як в долоні руки, ви можете побачити всю кухню аеропорту.

Більш конкретно, частина, яка пов'язана з аеродромом.

Дозени авто...

13.00 р.

автобус

Кошик

3610Р. 4200Р.

...і багато інших складних механізмів, які подорожують на спеціальних маршрутах від одного завдання до іншого.

17.00 р.

Як дивувати це, щоб побачити, що більше знайомий ззовні!

І розмітка!!! З нижніх кутів, божевільний веб-розмітки не так помітний, серед якого ви повинні знайти свій шлях до аеропорту обладнання.

Жовті лінії та конструкції для літаків

21.

(Сімейні автомобілі, що демонструють шлях літака до стоянки.)

185154

Білий - для наземного обладнання ...

Червоні лінії є обмеженими і заборонними лініями. Зокрема, вказують на територію паркінгу.

Не всі співробітники аеропорту допускаються за цими лініями, але тільки ті, хто має дозвіл. Наприклад, автобуси не вводять ці лінії, але парк точно на кордоні.

Це система, яка постійно розвивається і покращується. І розмітка поступово змінюється, додаючи нові чорні лінії, які більше не потрібно звертати увагу. Спробуйте не загубитися в цій статті!

2388051р.

Домодєдово - улюблений аеропорт. І знаю його з різних сторін. Я вилетіла звідти тут багато разів і пролетіти тут, як на міжнародних, так і на внутрішніх рейсах, випило і зустрів ... і навіть вдалося відвідати платформу ... Але тільки в той момент, коли я потрапив до башти, головоломка здавалося б, щоб об'єднатися з розпарених штук. І я бачив цей весь механізм... В акції! Картина прийшла разом і... вражала уяву!

Домодєдово Аеропорт: вид з вище. й доб.

І аеропорт, в тому числі, продовжує працювати нормально, незважаючи на те, що хтось переглядає його.

Джерело: