Фотоальбоми Nirvana

Нова книга, Експериментуючи Nirvana: Grunge в Європі, 1989, особливості фото співзасновника Sub Pop Records Bruce Pavitt приймається протягом восьмиденний тур з гуртом. У книзі представлені приголомшливі фото Nirvana зі сцени всього місяця після релізу дебютного альбому Bleach, два роки до гурту зробили рок-історію з альбомом Nevermind.

«Я шукав фотографії з другом і хотів би поділитися з громадськістю», - сказав Павлович. І я дивився на них, чим більше я зрозумів, що вони не просто фотографії. За ними лежить історія і вражаюча історія. Це історія молодого, сміливого художника, який вийшов за межі системи, боровся з труднощіми і в кінцевому підсумку досягається в своєму бізнесі. й

11 фото.

Курт Кобайн в клубі Piper, Рим, 1989

Від принадування в Європі до першої вистави в Сіетлі, це було схоже на місяць. Павло і його колега Джонатан Понеман були єдиним відвідувачам концерту. «У мене не було жодного глядача, матеріал був дуже слабким, але Кобайн мав дивний голос», – згадує Павіт.
Я міг дивитися гурт рости і вони краще щомісяця.
Нервана дізналася багато з Мудхені, які були найпопулярнішими гуртами часу в Сіетлі. Вони відкрили для себе під час виступу в Європі. Mudhoney був дуже виразним гуртом, під впливом Iggy Pop і The Stooges.

225952

Коли я побачила Nirvana на сцені, Кріс і Курт постійно з'явилися на ногах без виразу. Але через 2-3 місяці після своєї першої вистави я був на концерті на Vogue Club в Лондоні, коли курт розчавився етап в натовпі і натовп забрав його вгору. Мудхон Марк Арма використовується для того, щоб зробити такі трюки. й

Фото: Курт Кобайн і Джонатан Понман

У центрі книги – історія того, як гурт практично виповнився лише за кілька днів до концерту в Лондоні, яка відігравала важливу роль у своїй кар’єрі. Коли Cobain розсмугував гурт тільки пару днів до LameFest в Лондоні, ми зробили все, що ми можемо запобігти його.

Krist Novoselic, Kurt Cobain і Ted Doyle в Цюріху. 30 листопада 1989

Р

Фото: Марк Арма Мудхені при ЛамФесті (грудень 3, 1989)

Bruce Pavitt дивиться на Krist Novoselic про розрив гітари

Марк Арма в клубі Astoria в Лондоні, 3 грудня 1989

15081.

Ted Doyle в Асторія. 3 грудня 1989 р.

Афіша в англійському клубі на концерті

573134

Курт Кобайн підписує автограф на Rough Trade Records у Лондоні. 4 грудня 1989

Курт був невпинно вичерпаний після водіння в ванілі по всій Європі протягом місяця. У Римі, де він міг перебувати. Я думаю, що це перерву, що дозволило йому повернутися ще більше енергії. Він зламав гітару під час шоу в Римі, мікрофоні та звукової арматури. Він мав реальну нервову поломку, але після того, як дав йому нову гітару, він знову повернувся до життя.

Це трахнув. Я зробив.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное